Yüksek İhtisas Hastanesi'nde anjiyo merkezi hizmete açıldı

Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Anjiyo Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Yüksek İhtisas Hastanesi'nde anjiyo merkezi hizmete açıldı
banner98
Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi Anjiyo Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışa Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaş ile sağlık çalışanları katıldı.

Hastanenin yeni binasına taşınmaya başladığını belirten Vali Kolat, bunun yanında anjiyo merkezini hizmete açtıklarını söyledi.

Hastalara daha iyi hizmet verilmesi adına yeni düzenlemelerin yapıldığını ifade eden Kolat, şöyle konuştu : "Önümüzdeki günlerde de fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin açılışını yapacağız. İnşallah Eylül ayı içerisinde taşınma işlemi biterek yeni binada hizmetler sürecek. Güzel bir hastane oldu. Fiziki alt yapısıyla, teknolojik ve modern imkanlarıyla kent ve bölge halkına hizmet verecek.”

Kolat, “Yüksek İhtisas Hastanesi 400 yatağıyla ilimize büyük bir hizmet vermekteydi yeni hizmet binasında 300 yatağında hizmete girmesiyle 700 yatak kapasitesine ulaşacak. Emeği geçenlere ve bu hastanenin Kırıkkale'ye kazandırılmasında katkısı bulunanlara müteşekkiriz. Biz çok hasta istemiyoruz, Allah hastalık vermesin ama hastanesiz ve doktorsuz da bırakmasın diyoruz " diye konuştu.

Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaş ise kentte hasta potansiyelin büyük çoğunluğunu Sağlık Bakanlığı'nın karşıladığını belirterek, 2012 yılında ayda 60 bin kişinin poliklinik, 30 bin kişinin ise acil hizmetlerden faydalandığını bildirdi.
Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2013, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0