Kıl Çadırda Kalmadılar!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizesiyle Muş’un Malazgirt ilçesinde yapılan kutlamalara katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen Sultan Alparslan’ın adını taşıyan gençler, kıl çadır da kalmadılar!

Kıl Çadırda Kalmadılar!
banner98
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın organizesiyle Muş’un Malazgirt ilçesinde yapılan kutlamalara katılmak için Türkiye’nin dört bir yanından gelen Sultan Alparslan’ın adını taşıyan gençler, kıl çadır yerine Muş Yükseköğretim Kredili Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunda kalınca geldiklerine pişman oldu. Gençler bir dahaki kutlamada kıl çadırda ağırlanmak istediklerini söyledi.

1071 Alparslan’ın katılması beklenen kutlamalara sadece 300 kadar Alparslan isimli kişi geldiği öğrenildi. Türkiye’de benzeri olmayan 1071 Alparslan isimli genci Malazgirt’e toplama fikri organizasyondaki değişikliklerle sönük geçti.
Bazı Alparslanlar otelde bazıları ise Kırgızistan’dan getirilen çadırlarda kalacaklarını sanarak geldiklerini söyledi.

Ankara’dan gelen Alparslan Öner, “KYK Yurdunda bizi çok iyi ağırladılar, ancak Alparslanlara bir çadır ayırırlar diye düşünüyordum, kıl çadırda kalmayı bırakın çadırların önünde bile duramadık.” diye yakındı. Alparslan Erkoçoğlu da “Yüzlerce kilometre öteden geldik, ancak bizi karşılamaya gelen olmadı.” dedi.

Muş’a geldikleri için memnun olan Alparslanlar da vardı. Alparslan Can, etkinliği ülkenin kaynaşması adına çok güzel bulduğunu söyledi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0