Kılıçdaroğlu Kocatepe'ye Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyük Taarruz'un 91. yıl dönümünde, Afyonkarahisar'daki Kocatepe'ye çıktı.

Kılıçdaroğlu Kocatepe'ye Çıktı
banner98
 Kılıçdaroğlu, Büyük Taarruz'un 91. yılı kapsamında, Afyonkarahisar Valiliği tarafından Şuhut ilçe stadında düzenlenen törenin ardından Çakırözü köyüne geçti. Zafer Yolu Yürüyüşü'nün uğurlama noktasında bir süre vatandaşlarla sohbet eden Kılıçdaroğlu, askerlerle de hatıra fotoğrafı çektirdi.

Zafer Yolu Yürüyüşü'nün yapıldığı 17 kilometrelik parkurda bir süre yürüyen Kılıçdaroğlu, daha sonra araçla Kocatepe'ye çıktı. Kılıçdaroğlu, Kocatepe'de bir süre kalarak, Büyük Taarruz'un gerçekleştiği alan hakkında bilgi aldı.

KILIÇDAROĞLU'NA PROTESTO


CHP Şuhut İlçe Başkanlığı önünden yaklaşık 10 bin kişinin yürüyüşünde parti otobüsüyle birlikte gelen Kılıçdaroğlu ve CHP'liler, tören alanındaki AK Partili grup tarafından protesto edildi. Kılıçdaroğlu ve parti yöneticilerinin girişe gelmesiyle stadyumdaki AK Partililer, yuh çekti. Kılıçdaroğlu'nun stadyuma girişinde ise 'Kemal dışarı', 'Recep Tayyip Erdoğan' sloganlarına karşı CHP'li grup da 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' sloganı attı.

CHP VE AK PARTİLİLERİN ARASINA ÇEVİK GİRDİ


Tören sırasında sık sık AK Partili ve CHP'li gruplar arasında atışma yaşandı. CHP'li grubun stadyuma girişi sırasında su şişeleri atılırken, iki grup arasındaki gerginlik nedeniyle emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi aldı. İki grup arasında çevik kuvvet polisleri ve barikatlar oluşturuldu.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0