banner102

''Sisi Midir Nedir Onun Da Sonu Gelecek''

Rize'nin Çayeli ilçesinde vatandaşlara seslenen Başbakan Erdoğan, yine Mısır'da yaşanan darbeye dikkat çekti.

''Sisi Midir Nedir Onun Da Sonu Gelecek''
 'BATI DEMOKRASİ SINAVINI KAYBETTİ'

Fakat arkadan Mısır patlak verdi. Mısır'da 70 yıl despot bir rejim vardı. Demokratik bir rejim geldi. Mursi iktidara getirildi. Bir yıl tahammül edemediler. Bu nasıl insanlık, bu nasıl demokrasi? Bu nasıl insanların milli iradesine saygı duymak? Batı bu testi de kaybetti. Bu imtihanı da kaybetti.

ONLAR OYLARININ NAMUSUNA SAHİP ÇIKIYOR


Düşünebiliyor musunuz, 17 yaşında Esma kızımız sniper keskin nişancılar tarafından bu silahla şehit ediliyor. Ve Esma'nın kardeşi, o da dün tutuklanarak içeri alınıyor. İki gün önce babası da içeri alındı. Çünkü onlar oylarının namusuna sahip çıkmak istiyorlardı.

SİSİ MİDİR NEDİR ONUN DA SONU GELECEK

Benim oyumun karşılığı ne olacak diyorlardı. Bunların elinde silah yok, bunların elinde pala yok. Buna rağmen bakıyorsunuz, binlerce Mısırlı kardeşimiz şehit edildi. Liderler hapislerde. Şimdi Mübarek'in de tabi zevkten dört köşe. Niye? Şu anda Sisi midir nedir işte malum. Şimdi bunlar bir araya geldiler. Dayanışma halindeler. Ama şunu bilin. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Mazlumların ahı yerde kalmaz. Zalimler hiçbir zaman payidar olmaz.

'HER FİRAVUNUN BİR MUSA'SI VARDIR'


Bir sinek bile Nemrut'un işini bitirdi. Firavun Musa'yı büyüttü. Ondan sonra Musa onun işini bitirdi. Her Firavun'un bir Musa'sı vardır ve inanıyorum ki bunların da Musa'sı çok yakında gelecektir.

Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 17:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0