Ebediyete Gözyaşları İle Uğurlandı!

Erzincan’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Kılavuz(47), gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı.

Ebediyete Gözyaşları İle Uğurlandı!
banner98
Erzincan’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Kılavuz(47), gözyaşlarıyla ebediyete uğurlandı. Kılavuz için Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen törende gözyaşı sel oldu.

Kaza dün akşam saat 23.00 sıralarında 13 Şubat Caddesi üzerinde meydana geldi. Erzincan Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Yavuz Kılavuz(47), Fenerbahçe Beşiktaş maçını arkadaşları ile birlikte izledi. Maç sonrası 13 Şubat Caddesi üzerinde bulunan bir markete gitmek için yoldan karşıdan karşıya geçerken, L.K.(35) idaresindeki 24 EH 463 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Güvenlik kameralarının kaydettiği kaza sırasında Kılavuz’un çarpmanın etkisiyle havada taklalar atarak yere düştüğü görülüyor. Olay yerine sevk edilen ambulans ile Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Kılavuz, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

KILAVUZ İÇİN MESLEK YÜKSEKOKULUNDA TÖREN YAPILDI

Kaza sonucu hayatını kaybeden evli ve iki kız çocuk babası Yrd. Doç, Dr. Yavuz Kılavuz için 23 yıl görev yaptığı Meslek Yüksekokulu’nda tören düzenlendi. Törene Vali Yardımcısı Fatih Kaya, Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, Yavuz Kılavuz’un eşi Yrd. Doç. Dr. Nuran Kılavuz, kızları Zeynep ve Gülşah Kılavuz, üniversite öğretim üyeleri ve görevlilerinin yanı sıra öğrenciler katıldı. Yavuz Kılavuz gibi Erzincan Üniversitesi'nde öğretim üyesi olarak görev yapan ve yakalandığı hastalığın tedavisine devam eden Yrd. Doç. Dr. Nuran Kılavuz ve kızları tören süresince ayakta durmakta zorlandı.

"BENİ HİÇ ÜZMEDİ"

"20 yıllık eşim. Hiç beni üzmedi biliyor musunuz?" diyerek konuşmasına başlayan ve herkesi gözyaşlarına boğan Yrd. Doç. Dr. Nuran Kılavuz, "Hiç yüksek sesle bağırmadı bana ya da hakaret etmedi. Takdiri ilahiymiş. Emanet sahibi buldu. Baktım ki yüzünde gülümseme var, o yüzden hiç üzülmeyeceğim. Şu gözyaşlarımı tutamadığım için sadece akıtıyorum. Hepimizin hakkında Rabbim iyi insan demeyi nasip eylesin. Hepiniz hakkınızı helal edin.” açıklamasında bulundu.

Erzincan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu, "Bugün aramızdan bir aile ferdinin ayrılmasının üzüntüsünü yaşıyoruz. Bugün Allah’ın takdiri ilahisi onu bizim aramızdan aldı. İmanımızın gereği buna sabır edeceğiz, takdiri ilahi diyeceğiz. Boynumuzu bükeceğiz." dedi.

Yrd. Doç. Dr. Yavuz Kılavuz için Terzibaba Camii'nde cenaze namazı kılındı. Mesai arkadaşları ve öğrencilerinin katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından Kılavuz’un cenazesi toprağa verilmek üzere Ankara’ya gönderildi.

Öte yandan: araç sürücüsü L.K. gözaltına alındı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0