Yola Dökülen Yakıt Kazalara Sebep Oldu!

Zonguldak'ta yola dökülen yakıttan direksiyon hakimiyeti kaybedilen araçların karıştığı kazada 5 kişi yaralandı. Kaza akşam saatlerinde Zonguldak-İstanbul yolunun Bayat mevkiinde meydana geldi.

Yola Dökülen Yakıt Kazalara Sebep Oldu!
banner98
Zonguldak'ta yola dökülen yakıttan direksiyon hakimiyeti kaybedilen araçların karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Zonguldak-İstanbul yolunun Bayat mevkiinde meydana geldi. İddialara göre, yola dökülen mazot nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden ve araç plakası alınamayan bir sürücü önünde seyir eden Osman Bodur (51) idaresinde ki 59 YT 748 plakalı otomobile çarptı. Yolda takla attığı belirtilen otomobile çarpmamak için direksiyonu kıran 67 AD 508 plakalı otomobil sürücüsü Kerem Demirci (26) önce istinat duvarına,
sonra da su kanalına düştü. Kazada iki araçta sürücülerle birlikte yaralanan 5 kişinin yardımına diğer sürücüler koştu. Yaralılar için olay yerine ambulans istenirken, jandarma ekipleri de yolda güvenlik önlemi alarak diğer sürücüleri yavaş gitmeleri hususunda el fenerleri ile uyardı.

Kaza yerine gelen iki ayrı ambulansa alınan sürücüler Kerem Demirci ve Osman Bodur ile birlikte Ceren Çankaya (24) Sıla Saat (25) ve Necati Çelik (32) Kozlu ve Ereğli Devlet Hastanelerinde tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Polis ve jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0