banner102

Fidye için kaçırılan Gaziantepli işadamı Lice’de bulundu

Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişilerce kaçırılan işadamı Ahmet Şireci, Gaziantep ve Diyarbakır polisinin ortak çalışmasıyla Diyarbakır'ın ilçesi Lice’de bulundu.

Fidye için kaçırılan Gaziantepli işadamı Lice’de bulundu
Gaziantep’te geçtiğimiz günlerde kimliği belirsiz kişilerce kaçırılan işadamı Ahmet Şireci, Gaziantep ve Diyarbakır polisinin ortak çalışmasıyla Diyarbakır'ın ilçesi Lice’de bulundu. Olayla ilgili şu ana kadar 6 kişi yakalanırken, Şireci’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şireci, geçen hafta fabrikasından aracıyla çıktıktan kısa bir süre sonra aracının önü kesilmiş, başka bir araca bindirilerek kaçırılmıştı. Bunun üzerine özel bir ekip kuran Gaziantep Emniyet Müdürlüğü, soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürdü.

Yapılan çalışmalar sonrasında işadamı Şireci, Gaziantep ve Diyarbakır polisinin ortak çalışması sonucu gece 02.00 sıralarında Diyarbakır’ın Lice ilçesinde bulundu. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alınırken, şüphelilerin Şireci’yi, fidye için kaçırdıkları iddia edildi. Konuyla ilgili operasyonun, halen devam ettiği bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2013, 09:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0