Hakemlerin Gözlüğe İhtiyacı Var!

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kasımpaşa ile oynadıkları maçta karşılaşmanın hakemlerinin yönetimini eleştirerek, "Eboue'nin pozisyonuna penaltı ve kırmızı kart verilmedi.

 Hakemlerin Gözlüğe İhtiyacı Var!
banner98
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Kasımpaşa ile oynadıkları maçta karşılaşmanın hakemlerinin yönetimini eleştirerek, "Eboue'nin pozisyonuna penaltı ve kırmızı kart verilmedi. Hakemlerin o pozisyonda gözlüğe ihtiyacı vardı. Kesinlikle penaltıydı." dedi.

Sarı-kırmızılı takımın Kasımpaşa ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan hoca, "Bugün statta bulunduğumuz en iyi unsur taraftarımızdı. En kötüsü de hakemler ve yardımcılarıydı. Eboue'nin düştüğü pozisyonu penaltı ve kırmızı kart gerekiyordu. Ne yazık ki orta, yan ve çizgi hakem yeterli değildi. Bu ilk değil, deplasman maçlarında bu sıkıntıyı yaşıyoruz. İlk defa başımıza gelmiyor. Hakemlerin o pozisyonda gözlüğe ihtiyacı vardı. Kesinlikle penaltıydı. İşin özeti taraftar için üzgünüm." diye konuştu.

Mancini, Kasımpaşa maçı hakkında ise "İlk yarı iyi oynamayan bir Galatasaray vardı. Yine yapılan hatalar sonucu gol yemeye devam ettik. İkinci yarı toparlandık. İyi oynadık ve kazanmayı hakettik. Pozissyona giren bizdik. Galibiyeti hakeden taraf bizdik. Defansif anlamda mentalite geliştirmemiz gerekiyor." diye konuştu.

Mancini, bir gazetecinin "Anlaştığınızda bu kadar savunma zaafı olan bir takım çalıştıracağınızı biliyor muydunuz ?" sorusuna ise şöyle cevapladı:
"Maçların yoğunluğundan dolayı çok fazla çalışma imkanı bulamadık. Daha çok çalışmamız gerekiyor. Ne yazık ki gol yeme kötü alışkanlığımız var bunu yenmemiz gerekiyor. Böyle gol yeme lüksümüz yok. Ne zaman bunları geliştirirsek kazanmayı başlarız."

Öte yandan bugün kadroda yer almayan Sneijder hakkında ise İtalyan teknik adam, "Sağlık ekibi ile sıkıntı yok. Yüzde yüz hazır değildi. Böyle bir karar verdik. İtalya'yı mi gitti Hollanda'ya mı gitti. Bilmiyorum. Kendisine iki gün izin verdik." dedi. Mancini, takım istenilen sonuçları alamıyorsa bunun sorumlusunun kendisi olacağını ifade etti.

Tecrübeli hoca, sakatlığı süren Muslera'nın dönmesini beklediklerini, bunun Juventus maçında olup olmayacağını ise bilmediğini kaydetti. Öte yandan başka bir gazetecinin "Oyuncular arasında tartışmalar yaşanıyor. Kötü sonuçlar gelince Florya'da gerginlikler olduğu iddia ediliyor. Buna müdahale ediyor musunuz ?" sorusuna ise İtalyan hoca, "Keşle futbolcular birbirleri ile daha fazla böyle konuşmalar yapsa. Sahada tabiki çok fazla konuşmamız gerekiyor. Tabiki ben bunlara müdahale ediyorum." diye cevapladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0