Ethem Sarısülük davasına yoğun güvenlik önlemi

Ankara’daki Gezi Parkı olaylarına destek eyleminde polis kurşunuyla öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük davasına destek için gelen gruplar adliye önünde toplandı.

Ethem Sarısülük davasına yoğun güvenlik önlemi
banner98
Ankara’daki Gezi Parkı olaylarına destek eyleminde polis kurşunuyla öldüğü iddia edilen Ethem Sarısülük davasına destek için gelen gruplar adliye önünde toplandı. Polis, önceki duruşmalarda çıkan olaylar nedeniyle 'Suçüstü Girişi'ni trafiğe kapatıp, yoğun güvenlik önlemi aldı.

Önceki duruşmalarda çıkan olaylar nedeniyle protestocu grup, bu kez adliye 'Suçüstü Girişi'ne alınmadı. Giriş, araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Yol üzerinde ekipler bariyerlerle yoğun güvenlik önlemi aldı. Davayı takip etmek için gelen göstericiler ise adliyenin Atatürk Bulvarı tarafına yönlendirildi. Sarısülük davasına destek için gelen bazı sivil toplum kuruluşları, polisin gösterdiği alanda bir araya geldi. Ethem Sarısülük’ün resminin bulunduğu pankartı açan grup üyeleri, ‘Ethem Sarısülük ölümsüzdür’, ‘Hepimiz Ethem’iz öldürmekle bitmeyiz’ sloganları attı. Grubun bekleyişi sürüyor.


Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2013, 10:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0