"Pkk'yı ve Gezi Parkı'ndaki Gençleri Bu Ülkenin Mektepleri Yetiştiriyor"

Bursa'da katıldığı bir iftar programında konuşan 20.Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, PKK'yı ve Gezi Parkı'ndaki gençleri bu ülkenin mekteplerinin yetiştirdiğini söyledi.

banner98
 Bursa'da katıldığı bir iftar programında konuşan 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, PKK'yı ve Gezi Parkı'ndaki gençleri bu ülkenin mekteplerinin yetiştirdiğini söyledi. 

Bursa'da Yurdakul ailesinin düzenlediği iftar programına 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, Başbakanlık Müşaviri Saadettin Kılıç, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ ve çok sayıda davetli katıldı. İftar yemeği ile başlayan program, açılış konuşmaları ile devam etti. Konuşmasında Türkiye'de çok darbeler olduğunu belirten 20. Dönem Rize Milletvekili Şevki Yılmaz, "Rahmetli Adnan Menderes'e, merhum hocamıza, merhum Özal'a ve 28 Şubat'ta birçok darbe yapıldı. Ama bütün bu darbelerin en büyüğü Kur'an-ı Kerim'e yapıldı. Ona yapılan darbeyi nesil olarak çekiyoruz. Anne ve babasına asi davranan yeni nesil var. Yeni nesil yarı açık cezaevi diye huzurevine anasını babasını gönderiyor. Daha önceden hırsızlığı rüyasında görmeyen bir devlet vardı. Şimdi ise demir kapılar ve korkuluklarla korunur hale geldik. Bu millet namaz ve ahlak bağımlısıydı. Ama şimdi nesil esrar, eroin, alkol ve moda bağımlısı oldu. Çünkü Allah'ın ölçüsüne darbe yaptılar. Bizim buradan başka vatanımız yok. Lazıyla, Çerkeziyle, Kürdüyle, Türküyle, Gürcüsüyle hepsi bizim vatandaşımız. Bu vatanda birleşeceğiz ve kaynaşacağız" dedi. 

"GEZİ PARKI'NDAKİ GENÇLER DÖNEMİN ESRAR VE EROİN KURBANLARIDIR" 

Gezi Parkı olaylarına da değinen Yılmaz, "Gezi Parkı'ndaki hastalanmış çocuklara bakarak onların durumuna düşmeyeceğiz. Onlar mazlum, aldatılmış, onlar düzenin esrar ve eroin kurbanlarıdır. Onlar bir gün Gezi Parkı'nda gezmeyi bırakacak, Allah'ın İslam obasında, Kur'an-ı Kerim'in Gezi Parkı'nda gezeceklerdir. Barışın o zaman ne olduğunu anlayacaklardır. Bunu hükümet ve iktidarlar yapacak" diye konuştu. 

Terör örgütü PKK ile ilgili de konuşan Yıl
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2013, 11:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0