Sınır Bölgesindeki Önlemler Sürüyor

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nde, El Nusra cephesi ile PKK'nın bu ülkedeki kolu PYD güçleri arasında 8 gündür süren çatışmalar, aralıklarla devam ediyor.

Sınır Bölgesindeki Önlemler Sürüyor
banner98
 Şanlıurfa'nın Ceylanpınar İlçesi'nin karşısında bulunan Suriye'nin Haseki kentine bağlı Rasulayn İlçesi'nde, El Nusra cephesi ile PKK'nın bu ülkedeki kolu PYD güçleri arasında 8 gündür süren çatışmalar, aralıklarla devam ediyor. Silah seslerinin duyulduğu Ceylanpınar'da ise tedirginlik sürüyor. 

Ceylanpınar'ın karşısında bulunan Suriye'nin Rasulayn İlçesi'nde, 8 gün önce El Nusra cephesi ile PYD güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmanın ardından PYD güçleri ilçenin yönetimini büyük ölçüde ele geçirirken, ateşlenen tüfeklerden çıkan kurşunlar Ceylanpınar'da 1 kişinin ölümüne 4 kişinin yaralanmasına neden oldu. Ceylanpınar'da tedirginliğe yol açan ve sınır hattında güvenlik güçlerinin zırhlı araçlarla önlem almasına neden olan çatışmalar, Tel Halaf bölgesinde devam ediyor. Aralıklarla duyulan silah sesleri nedeniyle Ceylanpınar'da tedirginlik sürerken, bazı vatandaşlar ise uyarılara rağmen sınır hattına gelerek gelişmeleri izlemeye devam ediyor. Güvenlik güçleri ise sınır bölgesindeki önlemlerini sürdürüyor.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2013, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0