Mudanya'da her mahalleye park

Bursa'da Mudanya Belediyesi’nin her mahalleye planladığı bir park çalışmalarına Halitpaşa Mahallesi Münir Paşa Sokak’ta devam ediyor.

Mudanya'da her mahalleye park
banner98
Bursa'da Mudanya Belediyesi’nin her mahalleye planladığı bir park çalışmalarına Halitpaşa Mahallesi Münir Paşa Sokak’ta devam ediyor. Eski park alanına yeni bir park yapan belediye, çocuklar için oyun oynayacakları, yetişkinler içinse oturup istirahat edebilecekleri bir alan oluşturdu.

Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, her mahalleye bir park yapımını önemsediklerini belirterek, söz konusu parkların, belediye bünyesindeki Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlemesi yapılarak mahalle sakinlerinin kullanımına sunulduğunu söyledi. Aktürk, park çalışmalarının sadece ilçede değil, ilçeye bağlı tüm mahalle ve köyden mahalleye dönüşen bölgelerde de devam edeceğini belirtti.

TRETUVAR ÇALIŞMALARI

Belediye Başkanı Hasan Aktürk, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Mudanya’nın Demirhane mevkiinde 5 bin 400 metrenin üzerinde tretuvar ve parke çalışmaları yapıldığını söyledi. Büyükşehir Belediyesi’nin altyapı ve su isale hattı döşeme çalışmaları kapsamında Mudanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı su işleri personeli tarafından da binaların yağmur suyu gider borularının tretuvarlar arasından geçirilerek yoldaki kanallara bağlama çalışmalarının yapıldığını söyledi.
Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2013, 16:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0