Erdoğan Mursi'ye Verilen Cezayı Yorumladı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mursi'ye verilen cezeyla ilgili olarak, "Darbeyi yapan kişi taraftarlarını sokağa dökmek istiyor." dedi.

Erdoğan Mursi'ye Verilen Cezayı Yorumladı!
banner98
 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mursi'ye verilen cezeyla ilgili olarak, "Darbeyi yapan kişi taraftarlarını sokağa dökmek istiyor." dedi. Başbakan Erdoğan, seçim barajının düşürülmesiyle ilgili iddialara da, "basında yer alan demokrasi paketiyle ilgili iddialar da ya sızma ya da sızdırmadır. Gerçeklikle alakası yoktur" sözleriyle yanıt verdi 

İşte Erdoğan'ın açıklamasından satırbaşları; 

Sayın Mursi'yle ilgili açıklama yapılıyor. Namaz kılarken öldürüyorlar. Askeri bir darbe yaşanıyor Mısır'da. Darbeyi yapan kişi taraftarlarını sokağa dökmek istiyor. Mısır'ın en büyük talihsizliği yolsuzluklardı. Asıl bunlara yol vermeyen sandıktır. Sandıktan neden korkuyorlar. Sandıktan korkanlar darbe yolunu seçerler. 

BARAJ TARTIŞMALARI 

Benim barajla ilgili düşüncem bellidir. Bizim bu konuyla ilgili herhangi bir oynama gündemimizde yok. Baraj bizim dönemimizin çıkardığı birşey değildir. Biz ülkemize sancı çektirmek istemiyoruz. Tecrübe edilmiş süreci devam ettirmek istiyoruz. Demokratikleşme süreciyle ilgili açıkladığımız bir paket yok. 

THE TIMES'TE YER ALAN İLAN 

Bunlar düşüncelerini fikirlerini kiraya vermiş tipler. Bunlar demokrasiye inanmış tipler olsa yüzde 50 ile iktidar gelmiş bir Başbakan'a diktatör deme ahlaksızlığını göstermezdi. Sen beni nereden tanıyorsun benimle ne zaman konuştun. Times kendi sayfasını kiraya veriyor, ahlaki zaafıdır bu onların. Times ile ilgili arkadaşlarım hukuki girişimde bulunacaktır. 

DEVLET BAHÇELİ'YE TELEFON 

Bahçeli'yi aradım. Katarakt ameliyatı için geçmiş olsun diledim. İnsani bir görevimizi yerine getirmiş oldum. 

UEFA KARARLARI 

Benim için Türkiye'deki bütün takımlar eşittir, ama Fenerbahçe'ye çocukluğumdan beri özel bir muhabbetim var. Tüzel kimlikleri değil bireyleri cezalandırmak doğrudur demiştim. Fenerbahçe'nin 20-25 milyon taraftarı var. Beşiktaş'ın 10-15 milyon taraftarı var. Böyle yaptığınızda kitlenin tamamnı cezalandırmış oluyorsunuz. Bunu tasvip etmiyorum. UEFA kararlarını verenler de insan. Kulüplerin boynunda bir testere gibi duran kuralları gelin değiştirelim 

SURİYE SINIRINDA YAŞANAN ÇATIŞMALAR 

Suriye ile ilgili değerlendirmemiz devam ediyor. Bu hafta Salı günü tekrar bir araya gelerek oradaki gelişmeleri değerlendireceğiz.
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 17:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0