banner102

Panayır Spor Kompleksi'nin Temeli Atıldı

Bursa'nın Osmangazi ilçesine inşa edilecek olan Panayır Spor Kompleksi'nin temeli atıldı.

 Panayır Spor Kompleksi'nin Temeli Atıldı
 Bursa'nın Osmangazi ilçesine inşa edilecek olan Panayır Spor Kompleksi'nin temeli atıldı. 

Osmangazi Belediyesi tarafından Panayır Mahallesi Kumluk Mevkii'ne yapılacak olan spor tesisinin temel atma töreni gerçekleşti. Törene Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Süleyman Şahin, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Şahin, "Bizim çocukluğumuzda mahallede taşta toprakta oynardık. Eve gittiğimizde dizlerimiz kanardı. Bir de üzerine ailemizden bir sürü sopa yerdik. Ancak günümüze baktığımızda artık her mahallemizde futbol sahası, yüzme havuzu ve çeşitli spor dallarında kompleksler mevcut" dedi. 

Yatırımların son sürat devam ettiğini ifade eden Dündar ise, "Ramazan ayının tabi kendine göre güzellikleri, zorlukları var. Ramazan diyerek bu projelerimizi bayram sonuna atmıyoruz, belirli programlar içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizler mahallelerimizde en uygun yeri buluyoruz ve oraya mahalledeki vatandaşların faydalanmaları için spor kompleksi yapıyoruz. Bizlerin bugün burada temelini atacağımız tesis ile 36 dönümlük bir sahada spor tesisleri yapılacak. Bizim amacımız evinde boş oturan teyzem gelsin sporunu yapsın herkes oradan faydalansın" diye konuştu. 

Küçüklüğünde spora meraklı olduğunu söyleyen Öztürk, "Artık her mahallemizde, mahalle ayrımı gözetmeden spor sahaları, yüzme havuzları, çocuk parkları yapıyoruz. Yaşlı genç demeden, her kesimin spor yapması gerekiyor" şeklinde konuştu. 

Konuşmalarının sonunda Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ve protokol beton dökme makinesinin kumandasını eline alarak binaya beton döktü.
Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2013, 17:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0