Başkan Demirtaş, İlkadım ailesiyle buluşuyor

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarından sonra idari birim müdürleri, çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi.

Başkan Demirtaş, İlkadım ailesiyle buluşuyor
banner98
Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanlarından sonra idari birim müdürleri, çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi.
Belediye sosyal tesislerindeki programa; Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, eşi Lütfiye Demirtaş, başkan yardımcıları Burhan Taş, Ramazan Bayraktar, belediye meclis üyeleri, başkan danışmanı Ahmet Seven, Özel Kalem Müdürü Nevzat Özenç katıldı.

"SERT MİZACININ ALTINDA İŞCİSİNİ DÜŞÜNEN BAŞKAN"

Programda duygu ve düşüncelerini paylaşmak adına selamlama konuşması yapan THM koro şefi Hızır Aydın, "Böyle bir organizasyonda aile sofrasında bizi ağırlayan bir arada toplanmamızı sağlayan belediye başkanımıza teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı

Aynı çatı altında çalışan geniş bir aile olduklarını kaydeden Hızır Aydın, " Sorunlarımızı, dertlerimizi sevinçlerimiz aynı çatı altında paylaşıyoruz. Dış görünüşünüzdeki sert mizacın altında dürüst, samimi, babacan, adetli bir kişi olduğunuzu tüm personeliniz biliyor. Görevi devir aldınız, sancılı dönemde hizmetleri devamı adına girdiğiniz ağır yükü, en yakından hisseden siz ve bizlerdik. Bu süreçte borçları ödediniz. İşçi alacaklarını verdiniz. Sokakları yenileyip mahalle muhtarları ile sorunlara çözüm aradınız. Halk ekmek, askıda ekmek ile garibanın ekmeği oldunuz. 'Hilal Kart' ile fakirin yardım eli oldunuz. Çanakkale programı ile tarihimizi hatırlatarak şehitlerimize 'Fatiha' okuttunuz. Kültür ve sanat adına ilçemizin dört bir tarafındaki kültür merkezleri ile 7’den 70’e herkese kültürel hizmeti ayağına götürdünüz. Sadece belediyecilik hizmetinin yanı sıra sorunları tespit eden çözüm olma noktasında elinizde gelen gayreti gösterme adına tüm mesai arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

"YEREL YÖNETİMLERDE KURUMSAL KİMLİK OLUŞTURULMALI"

Böyle sıcak ve samimi bir aile ortamında çalışanlarla bir arada olmaktan onur ve gurur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise "Kendimde 30 yıl devlet dairesinde hizmet verdim. Çalışanların psikolojisini iyi anladığıma inanıyorum. Çalışma ortamını siyaset ortamı olarak hiçbir zaman görmedim. Bizim için önemli olan insandır. Ülkemizde yerel yönetimlerde düzen ve sistem anlayışı bulunmamaktadır. Yerel yönetimlerdeki bu düzen boşluğundan üç kağıtçı düzenbaz insanlarımız yararlanmış. Çalışan ile çalışmayan arasında hiçbir fark kalmamış. Bu sebepten ötürü çalışanların moral ve motivasyonun düşmesine doğal olarak hizmet kalitesine yansıdığını en yakından gören biriyim. Bu olguyu yıkmak için kurumsal kimlik oluşturarak siyasi görüşlerin geri planda kaldığı bir birine saygısını kaybetmeyen aidiyet duygusu olan yapı oluşturmalısınız." dedi

"SİYASİ KİMLİĞİ NE OLURSA OLSUN ÇALIŞANI TAŞIRIM"
"Siyasi kimliği ne olursa işini yapan insanı gerekirse omuzlarımda taşırım" ifadelerini kullanan Başkan Demirtaş, "'Benim iktidarım olursa, buradan daha iyi hizmet alırım' mantığının mağduriyetini kendi partimin iktidarında iş hakkı feshini derinden yaşayan birisiyim. Önemli olan yerel yönetimlerde siyasi görüşün öne alınmadığı işi sahiplenme noktasında kendi işinizi ne kadar yapıp yapmadığınız. Eğer aranan vasıflı adam iseniz, işinizde güzel yapıyorsanız,aklı selim idareciler o insanı uzaklaştırmaz." diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 18:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0