Avcılar’da banka soygunu

Avcılar’da, bir bankanın şubesine gelen silahlı soyguncu çalışanları etkisiz hale getirerek 80 bin lirayı aldı.

Avcılar’da banka soygunu
banner98
Avcılar’da, bir bankanın şubesine gelen silahlı soyguncu çalışanları etkisiz hale getirerek 80 bin lirayı aldı. Soyguncu, bir kadın sürücüyü silah zoruyla durdurarak otomobile binip kayıplara karıştı.

Olay, E-5 Karayolu üzerindeki bir bankanın şubesinde, saat 15.00 sıralarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, banka şubesine gelen soyguncu, silahını çekerek çalışanları etkisiz hale getirdi. 80 bin lirayı alan şahıs, kaçmaya başlayınca esnaf ve bankanın güvenlik görevlileri şahsın peşine düştü. Ara sokaklarda yaşanan kovalamaca sırasında güvenlik görevlisi havaya iki el ateş etti. Soyguncunun, bir süre sonra silahı başına dayayarak kendisini kovalayanlara 'Benim kaybedecek bir şeyim yok’ diye bağırdığı öğrenildi. Bu sırada ara sokakta seyir halinde bulunan kadın bir sürücünün aracını durduran soyguncu silah zoruyla otomobile binerek olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Soyguncunun kaçtığı araç ise Avcılar Hacışerif metrobüs durağı mevkinde bulundu. Şokta olan kadın sürücünün ilk ifadesinde, soyguncunun bir süre ilerledikten sonra aracından inerek bir taksiye bindiğini söylediği öğrenildi. Olayın meydana geldiği banka şubesi yakınında restoran işleten Murat Polattaş olayı şöyle anlattı: “Güvenliklerin bağırması üzerine dışarı çıktık. İki oğlum güvenlikle beraber soyguncunun arkasından koştu. Havaya ateş de etmişler. Daha sonra silahı kafasına dayayıp ‘kaybedecek bir şeyim yok’ demiş. Sonrada oradan geçen bir kadının arabasına zorla binip kaçmış.”

Bankanın ve iş yerlerindeki güvenlik kameralarını inceleme altına alan polis, 80 bin lirayı alarak kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışmaları devam ediyor.
Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2013, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0