Kardeşlerin soygun planı çarşafa dolandı!

Bağcılar’da iki gün önce çarşaflı kadın kılığında silahlı kuyumcu soygununa kalkışan iki kardeş, çevredeki esnaf tarafından etkisiz hale getirildi.

Kardeşlerin soygun planı çarşafa dolandı!
banner98
Bağcılar’da iki gün önce çarşaflı kadın kılığında silahlı kuyumcu soygununa kalkışan iki kardeş, çevredeki esnaf tarafından etkisiz hale getirildi. Sevk edildikleri mahkemece tutuklanan kardeşlerin, çarşaflı halde iş yerine gelişleri, kuyumcuyu darp etmeleri ve soygun anı işyerinin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi.

Kemalpaşa Mahallesi Namık Kemal Caddesi üzerindeki kuyumcu dükkanına gelen çarşaflı kadın kılığındaki silahlı iki kişi, dükkan sahibini darp etmeye başladı. Kuyumcu Osman Ş.’nin karşılık vermesi üzerine soygunculardan biri Osman Ş. ile mücadele ederken bir diğeri de vitrindeki altınları toplamaya başladı. Osman Ş.’nin bağırarak yardım istemesiyle devreye çevredeki esnaf girdi. İsimlerinin Sedat Ç. (32) ile Selim Ç. (33) olduğu öğrenilen iki kardeş, esnaf tarafından etkisiz hale getirildi.

155 Polis İmdat telefonuna durumun bildirilmesiyle olay yerine giden polis, iki kardeşi, olayda kullandıkları çarşaflar, 1 silah ve 1 kadın çantasıyla birlikte gözaltına aldı.
Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’nde sorgulan Sedat Ç. İle Selim Ç. kardeşlerin, borçları olduğu için soygun girişimine kalkıştıkları yönünde ifade verdikleri öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Bakırköy Adliyesi’ne sevk edilen iki kardeş, tutuklanıp cezaevine gönderildi.

SOYGUN GİRİŞİMİ KAMERADA

Soygun girişimi, işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; iki kişi kara çarşaflı olarak kuyumcu dükkanına giriyor. O sırada dışarıda olan dükkan sahibi de arkalarından içeri giriyor. Bu kişilerden biri işyeri sahibine arkadan yanaşıyor ve elinde tabanca olduğu halde boynuna vuruyor. İşyeri sahibi sendeleyince ikili yerde boğuşmaya başlıyor. Bu sırada diğer soyguncu elindeki çantaya vitrinden aldığı altınları dolduruyor. Boğuşma sırasında işyeri sahibi bağırarak yardım istiyor.
Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 12:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0