Büyükşehir Ailesi İftarda Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi´nin bürokratları ve emekli olan personeli, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe´nin verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Büyükşehir Ailesi İftarda Buluştu
banner98
 Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi´nde verilen iftar yemeğinde konuşan Başkan Altepe, son 4.5 yılda yapılan hizmetlerin 20 yılda yapılanları aştığını söyledi. Bunda Büyükşehir Belediyesi idarecileri ile personelinin büyük emeğinin olduğunu belirten Başkan Altepe, "Bunları hep sizlerle birlikte gerçekleştirdik. Büyükşehir Belediyesi´nin değerli kadrosu, yöneticileri, şirketleri, meclis üyeleri ve ilçe belediye başkanlarımızla birlikte kentin çevresini değiştirdik. Verdiğiniz emeklerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

İftar yemeğinde 2012 yılında emekli olan 101 personelin her birine birer şükran plaketi takdim eden Başkan Altepe, "Her yıl olduğu gibi bu yıl ramazan ayında da, Bursa´ya hizmet ederek emekli olmuş personelimize, yaptıkları fedakarlıklardan dolayı Bursa halkı adına şükranlarımızı arz ediyoruz. Bursa için yaptıklarınızdan dolayı sizler bizim için ayrıcalıklı kişilersiniz. Sizlerle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Başkan Altepe, Büyükşehir Belediyesi´nin bürokratları ile Kestel Belediye Başkanı Yener Acar, Gürsu Belediye Başkanı Orhan Özcü ve Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk´ün de katıldığı yemekte katılımcılara, 2014 yerel seçimlerinin ardından yürürlüğe girecek Büyükşehir Yasası ve Bursa´ya getirileri hakkında detaylı bilgiler verdi. 
Yemeğin ardından geçen yıl emekli olan Büyükşehir Belediyesi ve BUSKİ personeli, plaketlerini Başkan Altepe´nin elinden aldı. Yemek, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Güncelleme Tarihi: 27 Temmuz 2013, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0