Aynaya Rujla Not Yazıp İntihar Etti!

Konya’da sevgilisinden ayrılınca bunalıma girdiği iddia edilen 23 yaşındaki Melek Koçak, evinin banyosundaki borulara bağladığı çarşafla kendisini asarak intihar etti.

Aynaya Rujla Not Yazıp İntihar Etti!
banner98
 Melek Koçak’ın, ölmeden önce evindeki gardrobun aynasına rujla, "Ben yokum artık. Sen benim dünyamı kararttın. Allah da senin dünyanı karartsın Erol bey" yazılı not bıraktığı belirtildi.

Olay, saat 20.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Küçük İhsaniye Mahallesi Yahya Çavuş Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın birinci katında meydana geldi. Bir eğlence merkezine garson olarak çalışan Melek Koçak dün işe gitmeyince, arkadaşları merak edip eve geldi. Telefonları ve kapıyı açan olmayınca durumdan şüphelenen arkadaşları polise haber verdi. Çilingir yardımıyla eve giren polis, Koçak’ı banyodaki borulara bağlanmış çarşafta asılı halde buldu.

BACAĞINA SEVGİLİSİNİN BAŞ HARFİNİ KAZIMIŞ

Polis yaptığı incelemede genç kızın sağ bacağında kesici bir aletle ’E’ harfinin çizildiğini, gardrobun aynasında da rujla, ’Ben yokum artık. Sen benim dünyamı kararttın. Allah da senin dünyanı karartsın Erol bey’ yazısı ile sevgilisi adına yazılı şiir ve mektup buldu. Yapılan araştırmada genç kızın bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Erol B.’nen geçen hafta ayrıldığı saptandı.

Polis, Koçak’ın sevgilisinden ayrılması üzerine bunalıma girip intihar ettiği üzerinde duruyor. Koçak’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2013, 10:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0