İMSİAD’DAN BURSA İŞ DÜNYASININ MEHMETÇİKLERİNE ZİYARET

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Bursa’nın iş dünyasındaki değerlerine bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

  İMSİAD’DAN BURSA İŞ DÜNYASININ MEHMETÇİKLERİNE ZİYARET
banner98

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve beraberindeki çok sayıda İMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi, Mastaş Radyatör, Coşkunöz Copa Radyatör ve Beyçelik Warmhaus fabrikalarında temaslarda bulundu.

Bursa iş dünyasından bu üç büyük kurumda çeşitli temaslarda bulunan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, “Radyatör alanında ülkemizin, dünya üretiminin yarısını tek başına sağladığını duymaktan onur duyduk. Bursamız da, bugün ziyaret ettiğimiz birbirinden değerli radyatör üreticisi sanayicilerimizle, üretimden istihdama ve ihracata kadar birçok açıdan ülkemizin yüzakı firmalara evsahipliği yapıyor. Amacımız, Bursamızı inşa eden Üyelerimizin kaliteyi uzaklarda aramamaları, Bursamızın özellikle inşaat sektöründe kendine yeter olduğunu bilerek hareket etmeleridir. Bilmek de görmekle pekiştiği için, bu ziyaretlerimizin ardından müteahhit Üyelerimizi sanayici Üyelerimizin fabrikalarında misafir ettiğimiz İMSİAD Sanayici Müteahhit Buluşmaları düzenliyoruz. Velhasıl İMSİAD olarak her zaman çalışan, üreten ülke milli menfaatlerini kendine ilke edinmiş dürüst mücadelesini veren böylesi firmalar ile beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Mustafa Andıç ve beraberindeki heyet fabrika gezimlerinin ardından, Mastaş Radyatör Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fikri Ünal, Copa Radyatör Coşkunöz Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Besler ve Beyçelik Warmhaus Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çelik’e flama takdim etti.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 22:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0