ERKEK KUAFÖR ESNAFI İLE TOPLANTI

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Esnaf ile sektörel toplantılarını sürdürüyor. Başkan Neşet Çağlayan, Başkan yardımcıları, Meclis üyeleri ve Orhangazi Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgay Durmuş ve yöneticilerinin de katılımı ile Orhangazi’de faaliyet gösteren Erkek Kuaför esnafı ile bir araya geldi.

ERKEK KUAFÖR ESNAFI İLE TOPLANTI
banner98

Şehrin tüm ihtiyaçlarını gideriyoruz

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Erkek Kuaför esnafı ve aileleri ile yaptığı kahvaltılı toplantıda bugüne kadar yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgi aktardı. Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Gölpark, Nadır, Kale gibi şehrin kendi malı olan mekanları yeniden Orhangazi Belediyesi’ne kazandırdıklarını belirterek, bunun yanı sıra şehirde sosyal hayatın iyileştirilmesi için de geceli gündüzlü çalışıyoruz dedi. Çağlayan her sektör temsilcisi ile bir araya gelip çalışmalar yürüttüklerini de belirterek, hedefimiz ilçemizde tüm ihtiyaçları tek tek gidermek dedi.

 

Esnaf Odamız ile ortak çalışmalar yürüteceğiz

Başkan Çağlayan Kuaför esnafının taleplerini, görüş ve önerilerini dinledi. Çağlayan Esnaf Odası yönetimi ile ilçedeki tüm sektörlerin sorunları ile yakından ilgilenip tüm meseleleri çözmek için uğraşacaklarını ifade etti. Esnaf Odası ile bir planlama çalışması yürüttüklerini belirterek, Esnaf Odamızın heyecanlı ve genç bir yönetim ekibi var. Seçim çalışmaları esnasında esnafın sorunları ile ilgili çok iyi tespitler yaptılar. Biz de bu tespitler ve hazırlanacak raporlar doğrultusunda sektörel bazda tüm esnafımızın yaşadığı sorunları el birliği ile gidermek, daha güzel bir ortamda hizmet vermelerini sağlamak için çalışıyoruz dedi.

 

Esnaf odası başkanı Turgay Durmuş; yoğun bir döneme gireceğiz

Toplantıda esnaf adına konuşan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgay Durmuş ise seçim çalışmaları esnasında ilçe genelindeki tüm esnafın meselelerini yakından tespit etme şansı bulduk. Zaten tüm ekibimiz esnaflıktan gelme olduğu için hemen her sektörün sorunlarını biliyoruz. Belediye Başkanımız Neşet Çağlayan’da sağolsun tüm meselelerimizle yakından ilgileniyor. El birliği ile bu sorunların üstesinden gelmiş olacağız dedi. 

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2018, 22:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0