Cemalettin Torun Bursa Halkına Teşekkür Etti!

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, şimdiye kadar kadar yapılan mitinglerin en kalabalığı olan Gökdere mitingine katılan vatandaşlara ve organizasyonda emeğe geçen teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Cemalettin Torun Bursa Halkına Teşekkür Etti!
banner98
Dün Gökdere’de saatler boyu heyecanla bekledikleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı Bursa teşkilatlarına yakışır biçimde ağırladıklarını ifade eden İl Başkanı Cemalettin Torun, bu mitingin Bursa siyaset tarihine geçtiğini söyledi. On binlerce Bursalının sel olup Gökdere’ye aktığını dile getiren Torun, “Bursa coştu; bu özel günde başbakanımızı yalnız bırakmadı. Bütün halkımıza, hemşehrilerimize teşekkür ederim” dedi.
Gökdere mitinginin her türlü iftira ve saldırıyla devleti ele geçirmeye çalışan paralel yapıya indirilmiş büyük bir tokat olduğunu söyleyen AK Parti İl Başkanı Torun, şöyle devam etti:
“Gökdere’ye akın edip Başbakanımıza, ülkemizin bağımsızlığına sahip çıkan tüm vatandaşlarımıza ve tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. AK Parti, bu güven ve sevgi ile 30 Mart’taki yerel yönetim seçimlerinden de oylarını artırarak birinci parti olarak çıkacak, millet iradesinin karşısında duran tüm aktörlere gereken cevabı da vermiş olacaktır”

“GÖKDERE’Yİ DE DİNLEMİŞTİR UMARIM”
Türkiye’nin her seçim öncesi olduğu gibi yine çok önemli bir süreçten geçtiğine işaret eden AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, şunları ekledi:
“Birileri Türkiye’nin yükselişini istemiyor. Türkiye’nin üzerinde oyunlar oynamak isteyen karanlık güçler 1960 Darbesi'yle rahmetli Menderes’i, rahmetli Polatkan’ı, rahmetli Zorlu’yu idam ettiler ancak idam ettikleri onlar değil, gerçekte millet iradesiydi. Aynı güçler 1980 Eylül’ünde ve 28 Şubat’ta da sahnedeydi. Milletin umutlarını kararttılar. Geçen yıl içerisinde de çiçek, böcek meselesini öne sürüp Gezi olaylarını başlattılar. Ne mutlu ki o olaylarda da aziz milletimizin sağduyusu ve feraseti sayesinde kötü emellerine ulaşamadılar. Yine durmadılar, bu defa 17 Aralık operasyonu ile ülkemizi karıştırmak ve bölmek istediler. Yine başaramadılar, başaramayacaklar. Onların oyunlarına asla gelmedik, gelmeyeceğiz. Zira bu partiyi uzaktan birileri değil, millet kurdu. Biz birilerinin partisi değil, milletin partisiyiz. Bizim millet, vatan sevdamız ve millete hizmet aşkımız var. 780 bin kilometrekarelik vatan toprağında Türk’üyle, Kürt’üyle Laz’ıyla, Çerkez’iyle bir bütünüz. Bu cennet vatanda bin yıldır kardeşçe yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz. Son günlerde birileri kasetlerle, montajlarla ve illegal dinlemelerle sahne aldı. Başbakanımızı, bakanlarımızı, milletvekillerimizi dinledi. Bize sökmez. Şantajlara boyun eğmeyiz. Biz bu yola baş koyduk. Başbakanımızı, bakanlarımızı illegal biçimde dinleyen paralel yapının Gökdere’yi de dinlemiş olmasını dilerim. Duydukları o muhteşem ses milletin iradesinin sesidir.”
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0