Necati Özensoy Hız Kesmiyor!

Osmangazi Belediye Başkan Adayı MYK Üyesi Bursa Milletvekili Sayın Necati Özensoy programlarına ara vermeden devam ediyor.

Necati Özensoy Hız Kesmiyor!
banner98

İlçe Başkanı Adem Dönmez ve eşi Sermin Özensoy ile birlikte kapalı çarşı esnafı ile sabah kahvaltısında buluşan Sayın Özensoy devamında ekibi ile birlikte tüm çarşı esnafını ziyaret ederek çalışmalarına devam etti.

Öğleden sonra ise Uluyol Caddesi esnafı ziyaret edilerek programlara devam edildi. Uluyol Cadde esnafı 2-3 aydır faaliyette olan T1 Hattı yüzünden cadde esnafı olarak ciddi sıkıntı ve ekonomik kayıp yaşadıklarını haykıran esnaf ayrıca tramvayın da her seferinde de önlerinden bom boş geçmesinin de tepkilerini bir kat daha arttırdığını anlattılar.

Sayın Özensoy "bilimsel verilerden uzak, ben yaptım oldu, benim çocukluk hayalimdi gibi ütopyalar ile proje üretilirse hem böyle çevre esnafı için sıkıntı olur, hemde Bursa halkının parası boş yere heba edilir" dedi. 

Devamında "Belediye Başkanlarının görevi yöneticisi oldukları yere değer katmak, insanların hayatını kolaylaştırmak, esnafın ekonomisini bozacak değil, katkı koyacak projeleri faaliyete sokmaktır. Ama son on yıldır hem yerelde, hemde genelde ülkeyi yöneten AKP kadrolarının tüm projelerinin altında önce yandaş kayırma, sonra rant yaratılma ön planda olmuştur" diye esnafla sohbet etti.

Akşam Olay TV'de canlı yayınlanan Panaroma programına katılan ve Yusuf Kayışoğlu ile Selahattin Adıgüzel'lerin sorularını cevaplayan Sayın Özensoy program aracılığı ile de proje ve eleştirilerini Osmangazi'lilerle paylaştı.

Belediye Meclis Grubu da televizyon programı esnasında Alaşar Mahallesini ziyaret ederek vatandaşla buluştu.


Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2014, 10:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0