Bursa’nın Üstün Zekalı Çocukları Bu Okulda!

Bursa’da ‘Eğitim sevgiyle başlar’ sloganıyla eğitim alanında kalite sunan Nilüfer Eğitim Kurumları, Macide Kahraman İlkokulu ile üstün zekalı çocukları geleceği hazırlayacak.

Bursa’nın Üstün Zekalı Çocukları Bu Okulda!
banner98
Bursa’da ‘Eğitim sevgiyle başlar’ sloganıyla eğitim alanında kalite sunan Nilüfer Eğitim Kurumları, Macide Kahraman İlkokulu ile üstün zekalı çocukları geleceği hazırlayacak.

Macide Kahraman İlkokulu, üstün zekalı öğrenciler için eğitim imkânı sunmakla beraber, çift ana dil ve zenginleştirilmiş eğitim programı ile Bursa’da bir ilke imza atacak. Nilüfer Eğitim Kurumları Genel Müdürü Ali Dilitatlı, üstün zekalı öğrencilerin eğitiminin çok önemli olduğunu belirterek, "Ülkemizde üstün zekâlı çocukların eğitimi alanında yapılan çalışmalar, değişik ülkelerde yapılan çalışmalarına nazaran henüz yeterli seviyede değil. Hâlbuki ülkemizde üstün potansiyelli çocukların sayısı oldukça yüksek bir oranda. Bu çocuklar uygun eğitim alamadıkları için mevcut kapasiteleri törpülenip, bulundukları ortamlarda hep sorunlu öğrenci olarak algılanıyor." diye konuştu.

Macide Kahraman İlkokulu’nda üstün potansiyelli öğrenciler için özel imkânlar sunulacağını dile getiren Dilitatlı, şöyle devam etti: "Üstün potansiyelli öğrencilere uygulanacak programlarla onların yeteneklerinin gelişmesi sağlanacak. Zenginleştirilmiş Eğitim programı ile öğrencilerimizin üretkenliklerinin, düşünce becerilerinin, dikkatlerinin geliştirilmesini amaçlıyoruz. Bu projeyi uygulayacak güler yüzlü ve alanında uzman eğitici kadromuz öğrencilerimizi geleceğe hazırlayacak."

Macide Kahraman İlkokulu’nda öğrenciler için çift ana dil imkanı sunulacağını anlatan Ali Dilitatlı, "Ana sınıfından itibaren uygulanacak yoğun yabancı dil eğitimiyle öğrencilerimizin İngilizce’yi etkin bir şekilde konuşmaları hedefleniyor." diye konuştu.

Modern eğitim araçlarıyla desteklenen programın yabancı öğretmenler tarafından işleneceği bildiren Dilitatlı, "Öğrenciye yurt dışında yaşayabileceği olanaklar sağlanarak, İngilizceyi sosyal hayatın bir parçası haline getirmesi sağlanacaktır." dedi.
Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2013, 14:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0