banner101

Kur’an Kursları Futbol Turnuvasında!

Karacabey’de futbol turnuvasında şampiyonluk kupasını Uluabatlı Hasan Camii kazandı.

Kur’an Kursları Futbol Turnuvasında!
Karacabey’de futbol turnuvasında şampiyonluk kupasını Uluabatlı Hasan Camii kazandı.

Karacabey’de yaz tatillerini Kur’an öğrenmekle değerlendiren çocuklar, stres atmak ve spor yapmak amacıyla turnuvada ter döktü. Futbol turnuvasının finalinde şampiyon olan Uluabatlı Hasan Camii kupayı havaya kaldırdı. Karacabey Müftülüğü’nün bu yıl ikincisini düzenlediği Kur’an kursları arası futbol turnuvası final müsabakalarıyla son buldu. İlçe Stadı yanındaki yeşil sahada gerçekleştirilen turnuvaya 16 kurs katılırken, şampiyon Uluabatlı Hasan Camii, ikinci Abdullahpaşa Kur’an Kursu, üçüncü de Esentepe Camii oldu.

Finalde gerçekleştirilen törende şampiyon Uluabatlı Hasan Camii kupasını İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Hüseyin Kocatürk’ten alırken, ikinci olan Abdullahpaşa Kur’an Kursu, üçüncü Esentepe Camii de kupayı kaldıran takımlar oldu. Törenin sonunda çocuklara çikolata ve baklava ikram edildi.

Yaz tatillerini Kur’an öğrenmekle geçiren çocukların aynı zamanda eğlenmesi ve oynamasına da fırsat tanımak istediklerini söyleyen Karacabey Müftüsü Hikmet Yazıcı, yoğun ilgiyi memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Müftü Yazıcı, turnuvada emeği geçen görevlilere de teşekkür etti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0