Kaçakçılar'ın Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı!

Bitlis’in Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekipler, şüpheli bir minibüsün motor ve diğer gizli bölmelerinde 2 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirdi.Tatvan Kaymakamlığından...

Kaçakçılar'ın Yöntemi Polisi Bile Şaşırttı!
banner98
Bitlis’in Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğüne Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine bağlı ekipler, şüpheli bir minibüsün motor ve diğer gizli bölmelerinde 2 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirdi.

Tatvan Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Van ilinden Bitlis istikametine gitmekte olan bir minibüs durduruldu. Yapılan aramada; yolcu koltuklarının altlarında, ön motor kaputunun içerisinde ve arka stepne boşluğunda toplam 2 bin 900 paket kaçak sigara ele geçirildi. Minibüsün şoförü ve muavini hakkında yasal işlem yapıldı, minibüse siciline şerh konulmak suretiyle el konuldu.

Aynı minibüste bir şahıs üzerinde yapılan üst aramasında ise pantolonu ile vücudu arasında iki parça halinde 1 kilo 13 gr eroin maddesi ele geçirildiği ifade edildi. Şahıs, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Şahsın daha önce de uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan kaydı olduğu anlaşıldı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0