Yangında Yaralanan Kardeşler Yoğun Bakımda

Balıkesir'de dün gece TOKİ konutlarında çıkan yangında 5. kattan atlayan iki kardeşin durumlarının kritik olduğu kaydedildi.

Yangında Yaralanan Kardeşler Yoğun Bakımda
banner98
Balıkesir'de dün gece TOKİ konutlarında çıkan yangında 5. kattan atlayan iki kardeşin durumlarının kritik olduğu kaydedildi. Öte yandan 1 kişinin öldüğü ve 2 kardeşin yaralandığı yangının çıkış nedeninin elektrik tesisatı olarak saptandı.

TOKİ A-3 Blokları 5.katta dün gece meydana gelen yangında ev sahibi Yaşariye Bayram (49) evden çıkamayarak hayatını kaybetti. Merhum Bayram'ın zihinsel engelli olduğu öğrenilen Kenan ve İsmail adlı 2 çocuğu ise yangın anında paniğe kapılarak 5. kattan atladı. Yaralı kardeşler Balıkesir Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis ve itfaiye ekipleri tüm apartmanda yaşayanları tahliye etti.

KARDEŞLER YOĞUN BAKIMDA

Gece hastaneye kaldırılan Kenan ve İsmail adlı kardeşlerin gün boyunca yoğun bakımda tedavi altına alındığı kaydedildi. Her ikisinin de kafatasında çatlaklar bulunduğu öğrenilen kardeşlerden Kenan Ergül'ün ayrıca bacağında kırıklar olduğu ve tekrar ameliyata alındığı öğrenildi. Hayati tehlikeyi henüz atlatamayan Kenan ve İsmail Ergül'ün bir süre uyutulacağı belirtildi.

Öte yandan itfaiye ekipleri yangının çıkış noktası konusunda çalışmalarını gün boyunca sürdürdü. Evde bilgisayar, elektrikli ısıtıcı, televizyon gibi aletlerin tek bir noktadan elektriğe bağlandığını tespit eden ekipler yangının da elektrik tesisatından çıkmış olabileceğini ancak çalışmaların sürdürüldüğünü kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2014, 18:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0