banner102

Mhp İl Başkanı Mete Eke’den 'yumruk' Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke, ''9 Ocak 2014 Perşembe günkü İl Genel Meclisi Grubundaki çıkan tatsız bir olaydan dolayı açıklama yaptı.

Mhp İl Başkanı Mete Eke’den 'yumruk' Açıklaması
Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Mete Eke, ''9 Ocak 2014 Perşembe günkü İl Genel Meclisi Grubundaki çıkan tatsız bir olaydan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi’nin her zaman, her yerde dik duruşundan dolayı sergilediği adaletsizliğe karşı, başta yandaş medya olmak üzere AKP İl Başkanının da konuyu derinlemesine araştırmadan yapmış olduğu talihsiz açıklama çok manidar üzücü bir gelişmedir'' dedi.

İl Başkanı Mete Eke, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ''Şunu herkes bilmelidir ki Milliyetçi Hareket Partisi gerek Türkiye Büyük Millet Meclisinde gerek İl Genel Meclisinde, gerekse Kayseri de hiçbir zaman kavgadan, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, insanlarımızı kamplaştırmadan ve huzur bozmadan yana olmamıştır. Ama Milliyetçi Hareket Partisi milletin vermiş olduğu oylarla seçilmişliğin önemine binaen hakkı teslim etmek bakımından her türlü meşru zeminlerdeki mücadele verme, hakkına sahip olduğunu da herkes bilmelidir'' ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında, ''Yaşanan bu olay Milliyetçi Hareket Partisi tarafından alkışlanacak, göklere çıkarılacak bir olay değil, ancak şurası iyi bilinmelidir ki bunun öncesinde, ne gibi tahrik ve meşru müdafaanın sonucu tezahür ettiğini araştırmadan Milliyetçi Hareket Partisi Grubuna ve Grup Başkanvekilimize söylenen hiçbir haksız sözü kabul etmiyor, misli ile cevap vereceğimizin bilinmesini istiyoruz'' diyen Eke, şöyle devam etti:

''Ataların söylediği gibi 'Yavuz Hırsız, Ev Sahibini Bastırır' ifadesinden hareketle Türkiye’de olduğu gibi Kayseri’de de bir takım işleri kamuoyundan gizleyerek yapılma sonucu böyle bir olayla mı karşılaşıyoruz? Bu ve buna benzer soruların cevabını muhataplarımızdan bekliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi 44 yıllık siyasi hayatında Genel ve Yerel Yönetimlerde her zaman haktan, hukukun üstünlüğünden ve adaletten şaşmayarak görev şuuru içerisinde faaliyetlerine devam etmiştir. Bundan sonra da devam edecektir. Hiç kimse bizi huzur bozucu olarak nitelendiremez, bu ifadeyi kullananlar Türkiye’nin hukukunu, düzenini nasıl bozduğunu aynaya bakarak görmelidirler. İnancımız odur ki, İl Genel Meclisindeki yaşanan bu tatsız olay bir daha yaşanmaması için herkesin azami ölçü de fedakârlık ve hoş görü içerisinde olması dileğimizdir.''

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2014, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0