Bursa'nın Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı

Son kararname ile Bolu’dan Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Sabri Durmuşlar, göreve başladı.

Bursa'nın Yeni Emniyet Müdürü Göreve Başladı
banner98
Son kararname ile Bolu’dan Bursa Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Sabri Durmuşlar, göreve başladı. Emniyet Müdür Yardımcıları tarafından kapıda karşılanan yeni müdür Durmuşlar, makamında verdiği ilk mesajında, “Bursa’da huzur ve güvenin temini için 24 saat çalışacağız” dedi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kayha’nın merkeze çekilmesinin ardından boşalan koltuğa Bolu Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar atandı. Akşam saatlerinde şehre gelen Müdür Durmuşlar, emniyet müdür yardımcıları tarafından kapıda törenle karşılandı. Özel kalemde görevli memurlar Durmuşlar’ı çiçek vererek karşıladı.

"Teşekkür edip hayırlı olsun" dilekleriyle sözlerine başlayan Bursa Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar, “Bundan sonra hep birlikte Bursa’da huzur ve güveni sağlamak için 24 saat çalışacağız. Benden önce arkadaşlarımız bu nöbeti tuttular. Bize emaneti teslim ettiler. Ben de bundan sonra emanete sahip çıkacağım. Benden önce görev yapan meslek büyüklerime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle vatandaşımızın can ve mal güvenliğini sağlamak isterken canlarını feda etmiş şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazi ve emeklilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Görev başında olan tüm meslektaşlarıma da başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ayrıca Durmuşlar kendi fotoğrafını çeken gazetecilerin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de tebrik etmeyi de unutmadı.

Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2014, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0