Gerçek Fırtınası Durulmuyor!

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek Sivil Toplum Örgütü ziyaretlerine Karacabey’liler Derneği ile devam etti.

Gerçek Fırtınası Durulmuyor!
banner98

Dernek Başkanı Aydın Koca ve dernek üyeleri ile görüşen Gerçek,hem Osmangazi için projelerini anlattı hem de dernek üyelerinin görüşlerini dinledi.

"HALKIMIZ HİZMETE OY VERECEKTİR”

Türkiye’nin zor bir dönemden geçtiğini ifade ederek sözlerine başlayan Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek,Bu zor dönemde Milli Görüş’e ihtiyaç olduğunu söyledi.

Biz Refahyol hükümeti zamanında çalışanlarımıza ve emeklilerimize %100 ila %130 arasında zam yaptık diyen Gökhan Gerçek,Refahyol zamanında bir asgari ücretli aldığı maaş ile 42 mutfak tüpü alabilirken şimdi sadece 10 tane alabiliyor dedi.

"DERNEKLERİN GÖRÜŞÜ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ"

Saadet Partisi Osmangazi Belediye Başkan Adayı Gökhan Gerçek,Osmangazi  hizmet bekliyor ve bu beklediği hizmeti de biz getireceğiz diyerek, Yapılan kamuoyu yoklamalarında halkın bize olan ilgisi ve teveccühü her geçen gün artmaktadır,Osmangazi’yi alabilecek güçte olduklarını söyledi.

Gökhan Gerçek,Osmangazi’de yapacağımız çalışmalarda hemşeri derneklerinin görüşü bizim için önemli, Göreve geldiğimiz takdirde hemşeri dernekleriyle işbirliği yapmak istiyoruz dedi.


Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 09:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0