Yüzüncü Yıl Mahallesinde BOZBEY Şov!

Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP adayı Mustafa Bozbey, Yüzüncü Yıl ve 29 Ekim Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Yüzüncü Yıl Mahallesinde BOZBEY Şov!
banner98
Mahalle sakinleri Mustafa Bozbey’i kucaklayarak, 30 Mart’ta yapılacak seçimde tam destek verdiklerini belirtti. Ertuğrulkent’te mahalle sakinlerine seslenen Bozbey, 30 Mart yerel seçimlerinin, Nilüfer’in hızla gelişen bölgelerinde çağdaş kent uygulamalarının ve Nilüfer’i Türkiye’nin en başarılı belediyelerinden biri yapan vizyonun devamı açısından önem taşıdığını kaydetti. Önümüzdeki dönemde ihtiyaçların belirlenmesi ve yatırımların planlanmasında Nilüfer Kent Konseyi çatısı altında bulunan mahalle komitelerinin daha da büyük rol alacağını hatırlatan Bozbey, yurttaşlara mahalle komitelerine katılma çağrısında bulundu.
Bozbey, bölgeden geçen Ayvalı Deresi’nde bir kısmı tamamlanan çevre düzenlemesinin önümüzdeki dönemde tamamlanacağı müjdesini verdi. Mahalle sakinlerinin sorularını da cevaplayan Bozbey, Ertuğrulkent, Özlüce, Yüzüncü Yıl, Batıkent mahallelerini bölen Bursaray hattı üzerinde yaya geçidi yapabilmesi için ilgili kurumlarla görüşecekleri kaydetti. Bozbey, Ertuğrul bölgesinde yer alan mahaller için aile sağlığı merkezi, muhtarlık, kültür, sanat ve spor imkanlarını arttıracak yapıların inşa edileceğini kaydetti.
Yüzüncü Yıl’da yapılan belediye hizmet binasının tamamlanmak üzere olduğunu belirten Bozbey, Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı’nda başlayacak meydan projesi ve diğer yatırımların bölgeye daha fazla değer katacağını bildirdi.
Bozbey, BUSKİ batı atık su arıtma tesislerindeki kokuyu yıllardır gideremeyen Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ise tepki gösterdi.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0