Girişimcilik Ruhu Gençleri Uçurdu!

Uludağ Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu ve TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği işbirliği ile Holiday lnn Otel'de gerçekleşen ‘Zirvede Girişimcilik’ etkinliği üniversitelilerin hücumuna uğradı.

Girişimcilik Ruhu Gençleri Uçurdu!
banner98

Büyük ilgi gören etkinlik genç girişimci adaylarının heyecanı ile harmanlanınca unutulmaz anlar yaşandı. Çok sayıda girişimci adayı ve öğrenciyi aynı masalarda buluşturan etkinlikte Bursa iş dünyasının seçkin isimleri bilgi birikimlerini, iş ve girişimcilik tecrübeleri ile bu konudaki öykülerini gençlere aktardı.

Genç girişimci adaylarının ilgisi ile birleşerek girişimcilik ruhunun olağanüstü ve renkli bir tablo oluşturmasına neden olan zirvede gençler her biri ayrı masada bulunan konukları ile 20’şer dakikalık 4 seansta dönüşümlü olarak bir araya geldi. İş dünyasının tecrübeli isimleri ile üniversitelileri bir araya getiren zirvenin açılışını BTSO Başkanı İbrahim Burkay yaptı. Burkay, renkli sunumu ve anekdotları ile genç girişimcileri etkilerken, anlattığı girişimcilik öyküleri ve fıkraları ile de katılımcıları adeta kırdı geçirdi. Uludağ Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı Kutluhan Çeviker’in liderliğinde salonu hınca hınç dolduran öğrencilerin olağanüstü ilgi gösterdiği panelin moderatörlüğünü TOSYÖV Bursa Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Kavurmacı yaptı.  Konuşmacılar ise Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Yalçın Ağaoğlu ve Hastavuk Genel Müdürü Şahin Aydemir’di.

Girişimci adayları ve genç girişimciler arasında köprü oluşturmak, girişimcilerin tecrübelerinden yararlanmak, girişimci adaylarının önündeki engelleri masaya yatırmak ve bu engeller için çözüm yolları aramak üzere düzenlenen zirveye, TOSYÖV Bursa ise adeta çıkarma yaptı. Panelde 17 isimle öğrencilere katkı sunan TOSYÖV Bursa adına Başkan Yardımcıları Muhsin Mardin, Mustafa Uysal, Genel Sekreter İsmail Korkmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Bayram Ali Özdemir, Hülya Kula Çiçekçi, Genel Sekreter Yardımcısı Gül Çiçek Zengin Bintaş, üyeler Ayhan Korgavuş, Mustafa Dayanıklı, Dilek Durak, Suat Gülçimen, Emsal Çoban, Can Türköz, Seda Güneri, Sebahattin Mermer,  Mustafa Altın ve Çiğdem Değirmencioğlu 6 saat boyunca kendilerini dinleyen öğrenci ve genç girişimci adaylarına başarıya giden yolların bilinmeyen, önceden görülmesi zor keskin virajlarını ve handikaplarını anlattılar.
Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2014, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0