Seyir halindeki otomobil alev alev yandı

Zeytinburnu’nda içerisinde 3 kişi bulunan otomobilde aniden yangın çıktı. Araçtakiler kendilerini dışarı atarken, otomobil ise alev alev yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Seyir halindeki otomobil alev alev yandı
banner98
Zeytinburnu’nda içerisinde 3 kişi bulunan otomobilde aniden yangın çıktı. Araçtakiler kendilerini dışarı atarken, otomobil ise alev alev yandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Araç sürücüsü ve arkadaşlarının rahat tavırları ise dikkat çekti.

Olay, Sahil Kennedy Caddesi Kazlıçeşme mevkisinde saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Sirkeci istikametine giden Burhan Öksüz’ün kullandığı 34 AYJ 53 plakalı otomobil henüz bilinmeyen sebeple alev aldı. Aracın ön tarafından yükselen duman ve alev gören sürücü otomobili hemen yolun sağına çekti. Araçtaki 3 kişi alev topuna dönen araçtan inerek durumu itfaiyeye bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçtaki yangını söndürdü. Ön bölümü tamamen yanan otomobil kullanılamaz hale geldi. Otomobilin LPG’li olması diğer sürücülerin büyük korku yaşamasına yol açtı. Vatandaşlar, yanan aracı ve söndürme çalışmalarını uzaktan izledi. Karşı yönde motosikletiyle giderken yangını gördüğünü belirten bir kişi ise yangın söndürme tüpüyle müdahale ettiğini ancak söndüremediğini söyledi.

Sürücü Burhan Öksüz ve arkadaşları, seyir halindeyken aracın bir anda yanmaya başladığını aktardı. Otomobildeki şahısların olayı anlatırken ki rahat tavırları dikkat çekti. Sürücü ve arkadaşı olayı gülerek anlattı. Olay yerine gelen polis ekipleri araçtakilerin ifadesine başvurdu. Yangın sebebiyle Sahil Kennedy Caddesi Sirkeci yönüne trafiğe kapatıldı. Yangının söndürülmesinin ardından trafik normale döndü.




YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0