Türk Dünyası gençleri Suat Kılıç'la buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türk Dünyası gençleri ile bir araya gelerek, bu etkinliğin çok büyük dostluklar, güzel arkadaşlıklar ve uzun soluklu sağlam ilişkiler kuracağını söyledi.2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olan...

Türk Dünyası gençleri Suat Kılıç'la buluştu
banner98
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Türk Dünyası gençleri ile bir araya gelerek, bu etkinliğin çok büyük dostluklar, güzel arkadaşlıklar ve uzun soluklu sağlam ilişkiler kuracağını söyledi.

2013 Türk Dünyası Kültür Başkenti olan Eskişehir’de düzenlenen etkinlikler çerçevesinde Türkiye’ye gelen Kazakistanlı, KKTC’li, Azerbaycanlı, Kırgızistanlı ve Kırımlı gençler Suat Kılıç’ın Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda ziyaret etti. Programda gençler Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve konuklar kısa bir dans ve müzik gösterisi sundu.

Gençlerin kısa etkinliğinin ardından kürsüye çıkan Bakan Kılıç, Türk Dünyası Kültür Başkenti ruhunun, dinamizminin ve heyecanının Gençlik ve Spor Bakanlığı’na taşındığını dile getirdi.

Bu etkinliğin çok önemli bir etkinlik olduğuna vurgu yapan Bakan Kılıç, "Mart ayında bu etkinlik Eskişehir’de son bulacak. Ama bir başka dost, akraba Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinliklerine devam edilecek. Sonra bir başka ülkede, sonra bir başka ülkede ve bu tur bittiğinde Türk Cumhuriyetleri’nin tamamında Türk Dünyası Kültür Başkenti etkinliği gerçekleştirilmiş olacak. Sonra sizin aranızda çok büyük dostluklar ve güzel arkadaşlıklar uzun soluklu sağlam ilişkiler kurulmuş olacak. Sonucunda hepiniz kendi ülkenizde hepimizin birer temsilcisi olarak devlet ve millet hayatına katkıda bulunmaya devam edeceksiniz." ifadelerini kullandı.

Daha sonra tüm gençleri sahneye davet eden Bakan Suat Kılıç, çeşitli hediyeler vererek gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0