Köpeğin Cinsel Organına Saç Tokası Takmışlar!

4 aylık köpeğin, erkeklik organına takılan saç tokası nedeniyle günlerdir idrarını yapamadığı için ölmek üzere olduğu ortaya çıktı.

Köpeğin Cinsel Organına Saç Tokası Takmışlar!
banner98
 Otomobil çarpması sonucu yaralanan ve hayvan bakım merkezine götürülen 4 aylık köpeğin, erkeklik organına takılan saç tokası nedeniyle günlerdir idrarını yapamadığı için ölmek üzere olduğu ortaya çıktı. "Mavi Göz" adı verilen köpek, başarılı geçen cerrahi operasyonla yaşama tutundu. 

Nilüfer Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde görevli veteriner hekim Ayşe Yazıcı, AA muhabirine, cuma günü bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan 4 aylık "haski" cinsi bir köpeğin, hayvanseverlerce kendilerine getirildiğini söyledi. 

Köpeğin merkeze getirildiğinde "ağır durumda" olduğunu belirten Yazıcı, şöyle devam etti 

"Çok fazla kanaması vardı, iç kanama riski çok yüksekti. Yoğun bakıma aldık. İdrar kesesi patlamak üzereydi. Muayene ve müdahale sırasında baktık ki otomobil çarpması dışında, bir başka durum daha var. Köpeğe resmen işkence yapılmış. Erkeklik organında, saç tokasının lastiği vardı. Hepimiz hayretler içinde kaldık. Bunu yapan kişinin ne anlamda böyle bir şeyi uygun gördüğünü anlamak mümkün değil. Bu nasıl bir sapıklıktır? Bu vahşetin, sapıklık derecesinde olduğunu düşünüyorum. 17 yıllık meslek hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım ." 

Sevimli köpeğin vücudunda bazı kırıklar tespit ettiklerini belirten Yazıcı, "Özel bir tedavi uyguladık. Kırıkları ile idrar kesesine yönelik tedavi uyguladık. Bacağın iç kısmından özel bir dokuyu cinsel organının dış bölümüne ekleyerek kanalları açtık. Böylece idrarını yaptı. Kırıkları da tedavi ettik. Trafik kazası, bu sevimli köpeğe yapılmış kötü muameleyi de açığa çıkardı. Belki de bu kaza yaşanmasaydı sevimli köpeğimiz de hayatta olmayacaktı"" dedi. 

Mavi Göz'ün, şu anda iyi durumda olduğunu ancak rehabilitasyona ihtiyaç duyduğunu dile getiren Yazıcı, "Özellikle erkeklere çok kızgın. İnsanlara hiç güveni yok. Kadınlarla arası daha iyi olduğu için bu işkenceyi bir erkeğin yaptığını düşünüyoruz" diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2013, 13:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0