Bursa'da Kaza Kurşunu Can Aldı

BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde, gece yarısı babası ile birlikte ot yüklediği traktörün çamurluğuna oturan 17 yaşındaki Mustafa Başam'ın elindeki tüfek ateş aldı.

Bursa'da Kaza Kurşunu Can Aldı
banner98
 Olay, saat 02.30 sıralarında, İnegöl İlçesi'ne bağlı Maden Köyü'nde meydana geldi. Mustafa Başam, babası 41 yaşındaki Nail Başam ile birlikte tarlaya ot toplamaya gitti. Otu yükleyen Nail Başam, traktörün direksiyonuna geçerken oğlu Mustafa ise sol çamurluğun üzerine oturdu. Traktör Sarıyer Mevkii'ne geldiğinde Mustafa Başam'ın elindeki tüfek birden ateş aldı. Bacağından yaralanan Mustafa Başam, babası tarafından önce İnegöl Devlet Hastanesi'ne buradan da Bursa'daki özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Oğlunun nasıl vurulduğunu görmediğini belirten Nail Başam, şöyle dedi:


"Traktörü ben kullanıyordum. Oğlum sol çamurluğa oturdu. Babadan kalma av tüfeği ise elindeydi. Sarıyer Mevkii'nden traktörle geçerken birden tüfek patladı. Oğlum 'baba bacağımı vurdum' dedi. Traktörü durdurup, yaralı halde kucağıma aldım ve çağırdım ambulansa bindirdim. Herhalde oğlum gece olduğu için heves ederek av tüfeğini yanına almış. Tüfeğin nasıl patladığını bilmiyorum ama İnegöl Devlet Hastanesi'ne kadar şuuru açıktı. Bana uyukladığı için elinden tüfeğin düştüğünü söyledi."

Cumhuriyet Savcısı, otopsi yapılması için Mustafa Başam'ın cesedinin Adli Tıp Kurumu'na götürülmesini istedi. Soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2013, 16:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0