Karacabey'de Ağıtlar Göğe yükseldi!

Bursa’nın Karacabey ilçesinde 3 aracın karıştığı kazada ölen anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Karacabey'de Ağıtlar Göğe yükseldi!
banner98
Bursa’nın Karacabey ilçesinde 3 aracın karıştığı kazada ölen anne ve oğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Dün sabah saatlerinde Bursa -İzmir kara yolunun 58. kilometresinde meydana gelen kazada, Karacabey ilçesinden Bursa’ya doğru seyreden Adnan Fişek yönetimindeki 34 UDL 42 plakalı otomobil ile aynı yönde giden Feyzullah Bozdeveci (65) yönetimindeki 10 P 4840 plakalı otomobil, hatalı sollama yüzünden Uluabat Gölü yakınlarında çarpıştı. Meydana gelen acı kazada yaşamını yitiren Hakan Bahtiyar (12) ve annesi Bahriye Bahtiyar'ın (55) cenazeleri bu gün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazada, kontrolden çıkan Adnan Fişek'in otomobili takla atarak 50 metre mesafede durdu. Karşı şeride geçen Feyzullah Bozdeveci yönetimindeki otomobil ise İzmir yönüne giden Basri Bahtiyar yönetimindeki 16 Z 2951 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Feyzullah Bozdeveci ve yanında bulunan Hatice Önbaş ile 16 Z 2951 plakalı otomobilde yolculuk yapan Bahriye Bahtiyar (55) ve Hakan Bahtiyar (12) olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

GÖZYAŞI SEL OLDU

Tatil için Balıkesir'in Erdek ilçesine gittikleri belirtilen Hakan Bahtiyar ve annesi Bahriye Bahtiyar Musa Baba Camii'nde kılınan cenaze namazı ile son yolculuğuna gönderildi. Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesi Mümin Öztürk, kızı ve torununun tabutuna sarılarak ağladı.

Öte yandan Hakan Bahtiyar'ın tekbirinin hatalı getirilmesi nedeniyle cenaze namazı tekrarlandı. Hakan Bahtiyar ve annesi Bahriye Bahtiyar'ın cenazeleri daha sonra Hamitler Mezarlığı'na defnedildi.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0