BDP, Kadıköy'de miting yaptı

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Kadıköy Meydanı’nda miting düzenledi. ÖDP’liler de Kadıköy’de bir araya gelerek meydana yürüdü. Çevrede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Barikatlarla çevrili...

BDP, Kadıköy'de miting yaptı
banner98
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Kadıköy Meydanı’nda miting düzenledi. ÖDP’liler de Kadıköy’de bir araya gelerek meydana yürüdü.

Çevrede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Barikatlarla çevrili miting alanına vatandaşlar üst aramaları yapılarak alındı. Mitingde, Selahattin Demirtaş ve Sırrı Süreyya Önder platforma çıkarak BDP'lilere seslendi.

Miting öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Demirtaş, “Bugün barış mesajlarını arkadaşlarımız haykıracaklar. Bu yıl ki 1 Eylül en çok önem atfetmemiz gereken bir gündür. Çünkü Türkiye’nin etrafı özellikle şu anda Ortadoğu’daki gelişmelerden kaynaklı bir savaş çemberiyle çevrilmiş durumda. Türkiye toplumu barış istiyor. Bugün sokakta kime sorsanız sağcısından solcusuna herkes barış diyecektir.” ifadelerini kullandı.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0