Kamyonet Otomobille Kafa Kafaya Çarpıştı!

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kamyonet Otomobille Kafa Kafaya Çarpıştı!
banner98
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kamyonet ile otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Yaralılar, Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza, Ereğli Ormanlı kara yolunda meydana geldi. İddialara göre, Ormanlı beldesinden Ereğli istikametine giden Tuğbay Demirezen (32) idaresindeki 67 DD 656 plakalı hususi otomobil, hatalı sollama sonrasında karşı yönden gelen Erdin Cebeci (26) idaresindeki 634 HLJ 54 plakalı kamyonet ile kafa kafaya çarpıştı. Kazada, Erdemir işçisi olan otomobil sürücüsü Tuğbay Demirezen ile birlikte ablası Ebru Yıldız (33) yeğeni Ecrin Melek Yıldız (5) ve komşusu Mehmet Ceylan (46) yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslar ile Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine gelen jandarma trafik ekiplerine kazayı anlatan Kamyonet sürücüsü Erdinç Cebeci, otomobilin sollama yaptığını, karşıdan gelen diğer araç yüzünden kaçamadığını ve kazanın meydana geldiğini söyledi. Kazada hasar gören otomobiller çekici ile kaza yerinden kaldırılırken, yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0