Galatasaray Kan Kaybetmeye Devam Ediyor!

Galatasaray yine puan kaybetti.

Galatasaray Kan Kaybetmeye Devam Ediyor!
banner98
Stat: Eskişehir Atatürk
Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun
Eskişehirspor: Boffin, Veysel, Akaminko, Diego, Tarık (Dk. 90+3 Serol), Erkut (Dk. 68 Özgür Çek), N’Diaye, Aytaç, Erkan, Kamara, Necati Ateş (Dk. 67 Bienvenu)
Galatasaray: Muslera, Eboue, Gökhan Zan (Dk. 56 Ceyhun), Semih, Hakan Balta, Felipe Melo, Selçuk, Sneijder, Engin Baytar (Dk. 46 Sabri), Burak Yılmaz (Dk. 47 Amrabat), Drogba
Sarı kartlar: Dk. 52 Veysel, Dk. 87 Özgür Çek (Eskişehirspor), Dk. 78 Selçuk İnan (Galatasaray)

Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Eskişehirspo ile Galatasaray arasında oynanan karşılaşma 0-0 berabere sona erdi. Bu skorla birlikte her iki takım haftayı birer puanla tamamladı.

İkinci yarıya iyi başlayan ev sahibi Eskişehirspor 47. dakikada gole çok yaklaştı. Savunmanın arkasına sarkarak topla buluşan Necati, hızla ceza sahası içine girdi. Karşı karşıya kaldığı pozisyonda şutunu attı ama kaleci Muslera aynı güzellikte topu kurtardı.

48. dakikada Galatasaray'ın karşı atağında Drogba ceza sahası dışından kaleye sert vurdu fakat meşin yuvarlak kale direğinin üzerinden auta gitti.

59. dakikada Galatasaray bu kez Melo ile gole çok yaklaştı. Selçuk'un sol kanattan kornerden ceza sahası içerisine gönderdiği topu arka direkteki Semih kafayla indirdi. Altıpas içerisindeki Melo ise müsait pozisyonda topu kafayla vurdu. Ancak Melo bu müsait pozisyonu değerlendiremedi ve topu kale yerine üstten auta gönderdi.

65. dakikada bu kez ev sahibi Eskişehirspor Necati ile gole çok yaklaştı. Kamara'nın sağ kanattan ceza sahası içine ortasında altıpas içerisindeki Necati bomboş pozisyonda gelişine sert vurdu. Ama kaleci Muslera topu bloke ederek gole izin vermedi.

70. dakikada Galatasaray Drogba ile gole çok yaklaştı. Sabri sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, ön direkte Drogba sert vurdu ve kaleci Boffin son anda topu çıkardı.

71. dakikada atağı sürdüren konuk ekip Galatasaray bu kez Sneijder ile gole çok yaklaştı. Sabri'nin sağ kanattan ceza sahası içine ortasında Sneijder gelişine sert vurdu. Ancak kaleci Boffin topu üstten son anda kornere attı.

85. dakikada Galatasaray'da Sneijder'in sağ kanattan serbest vuruştan ceza sahası içine yaptığı ortada iyi yükselen kaleci Boffin topu aldı.

Kalan dakikalarda da iki takımın çabası gol getirmeyince karşılaşma 0-0 berabere bitti.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0