Ermenek şehitlerine son görev

Karaman’ın Ermenek ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden madencilerden Mehmet Özcan ve Hasan Tuncer, Güneyyurt beldesinde dualarla defnedildi.

Ermenek şehitlerine son görev
banner98
 Cuma namazını müteakiben Ermenek Nezahat ve Ahmet Keleşoğlu Camisinde kılınan cenaze namazının ardından işçilerden Mehmet Özcan (35) ve Hasan Tuncer’in (35) cenazeleri konvoy eşliğinde Güneyyurt beldesine getirildi. Abdüllatif Camisinde Özcan ve Tuncer için tekrar cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, madenci yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Özcan ve Tuncer belde mezarlığına dualarla defnedildi.

MADENCİYİ GÖREMEDİĞİ BİR AYLIK OĞLU UĞURLADI

Karaman’ın Ermenek ilçesindeki maden faciasında, madende mahsur kaldıktan saatler sonra baba olan madencilerden Hüseyin Gültekin’i göremediği 1 aylık oğlu Hüseyin Arda uğurladı.

MADENCİ BABASININ BARETİNİ TAKTI, DAYISI BARETİ YERE FIRLATTI

Karaman’ın Ermenek ilçesindeki maden faciasında hayatını kaybeden Ali Haznedar’ın cenazesinde madencinin kızı babasının tabutunun üzerindeki bareti alarak başına taktı, dayısı bareti alarak fırlattı. 

Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0