banner102

Turizm Sektörünün Yıldızları Bursa'da Buluştu

Arap ülkelerinden gelen turizm acenteleri, Türkiye'deki meslektaşlarıyla 2 bin 200 oturum yaparak, karşılıklı iş görüşmeleri yaptı.

Turizm Sektörünün Yıldızları Bursa'da Buluştu
 Turizm sektörüne yönelik hizmet veren hava yolu şirketleri ve oteller ile seyahat acentelerinin yetkilileri, Merinos Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıda buluştu. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Yürütme Kurulu tarafından düzenlenen toplantıya Türk ve Arap turizmciler katıldı. Toplantıda, randevu sistemli olarak 5 dakikalık 2 bin 200 seanstan oluşan ikili iş görüşmeleri yapıldı. Yurt dışından da tur operatörlerinin davet edildiği bu buluşmaya Kuveyt, Katar ve Lübnan başta olmak üzere 20’nin üzerinde ülkeden turizm acentesi ve Güney Marmara bölgesindeki 200’ü aşkın seyahat acentesi, hava yolu şirketi ile otel yetkilisi katıldı.
Toplantıda konuşan Bursa Vali Yardımcısı Mehmet Vedat Müftüoğlu, “Osmanlının ilk payitahtı olan Bursa’da, Osmanlı ve Bizans döneminden kalma birçok tarihi eser var. Tarihi hanlar ve çarşılar hala kullanılıyor. Bu tarihi yapılar Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek ayağa kaldırıldı. Bursa, inanç, termal, doğa, kış ve kültür turizminin her geçen gün daha çok rağbet gördüğünü önemli bir turizm merkezi haline gelmiştir. Bu toplantının Bursa turizmi için önemli bir fırsat ve imkan olduğunu düşünüyorum” dedi. 
İkili iş görüşmelerinin bitiminde Almira Otel'de "plaza gecesi" düzenleneceği ifade edildi.
Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0