Başkan Altepe Öğrencilerle Buluştu

Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe, Bahçeşehir Koleji Bursa Modern Kampusu'nda öğerencilerle bir araya geldi.

Başkan Altepe Öğrencilerle Buluştu
banner98
 Bahçeşehir Koleji Bursa Modern Kampusu, Büyükşehir Başkanı Recep Altepe’yi öğrencilerle buluşturdu. Altepe, öğrencilerin sorularını cevapladı. Öğrenciler, Altepe’ye merak ettikleri soruları sordu. Bahçeşehir Koleji öğrencilerine tecrübelerini aktaran Başkan Altepe, “Türkiye hızla gelişiyor. Eğitim kurumlarımız da bu gelişimin önünde yürüyor. Türkiye'de son 10 yıldır eğitime büyük önem veriliyor. En büyük yatırım eğitime yapılıyor. Bu da her alanda gelişim demek. Bizler bugün Bahçeşehir Koleji'ndeyiz. Bu konuda sizeleri gerçekten tebrik ediyorum. Güzel bir seçim yapmışsınız ve güzel bir ortamda eğitim görüyorsunuz” dedi. 
Öğrencilerin, "Belediye ne iş yapar sorusu" üzerine Başkan Altepe, “Kullandığınız suları evlere kadar getirir, metro, tramvay, tarihi eserlerin restore edilmesi, her türlü altyapı ve üst yapı hizmetlerini belediye yapar. Ortık okullar ve hastaneler de belediyelere devredilecek. Nisan ayından itibaren okulların yapımına biz başladık” dedi. 
"Ecdadımız başta olmak üzere bütün gazi ve şehitleri unutmamak lazım" diyen Altepe, "Bizler bugün burada huzur içerisinde yaşıyorsak, bu nimetlerden istifade ediyorsak, bunların hakkını vermemiz lazım. Ülkemiz şu an dünyanın parlayan 5 yıldızından biri. Bursa ise kış sporlarının önemli bir merkezi. Uludağ dünyanın en güzel dağı. Bursa'nın her türlü nimeti var” şeklinde konuştu.
Bahçeşehir Koleji öğrencileri, programın sonunda Başkan Altepe’ye yeni teleferik tablosu hediye etti.
Güncelleme Tarihi: 05 Aralık 2014, 17:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0