Dili Boğazına Kaçan Futbolcu Ölümden Döndü!

Çanakkale’de oynanan Çanakkalespor-Barbarosspor karşılaşmasında, Çanakkalesporlu bir futbolcu ölümden döndü. Genç futbolcu Semih Arslan'ın, girdiği ikili mücadelede başını yere vurunca dili boğazına kaçtı.

Dili Boğazına Kaçan Futbolcu Ölümden Döndü!
banner98
Çanakkale’de oynanan Çanakkalespor-Barbarosspor karşılaşmasında, Çanakkalesporlu bir futbolcu ölümden döndü. Genç futbolcu Semih Arslan'ın, girdiği ikili mücadelede başını yere vurunca dili boğazına kaçtı. İlk müdahaleyi takım arkadaşlarının yaptığı genç futbolcu, maçta bulunan sağlık görevlisinin müdahalesi ile hayata döndürüldü.

Çanakkale 18 Mart Sentetik Saha'da hafta sonu oynanan Çanakkalespor-Barbarosspor maçında üzücü bir olay yaşandı. Çanakkalespor formasını giyen Semih Arslan, rakibi ile girdiği ikili mücadelede yere sert düştü. Başını yere çarpan genç futbolcunun dili boğazına kaçtı. Bir anda hareketsiz kalan genç futbolcuya ilk müdahaleyi takım arkadaşları yaptı. Ardından, sağlık görevlisi Metin Aslan sahaya girerek Arslan’a müdahale etti. Bu sırada, genç futbolcuyu gören diğer futbolcular da büyük korku yaşadı. Sağlık görevlisi, genç futbolcunun dilini çıkardı. Arslan, çağrılan ambulansla Çanakkale Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Büyük üzüntüye sebep olan olayda, sahada ambulans bulunmaması ve genç futbolcunun dakikalarca yerde yatması tepkiyle karşılandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0