Esnaftan Dündar’a Sürpriz Konser!

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, esnaf ve vatandaşla buluşmalarını sürdürüyor.Emek Mahallesi’nde temaslarda bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a esnaf ve vatandaşlar ilgi gösterdi.

Esnaftan Dündar’a Sürpriz Konser!
banner98
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, esnaf ve vatandaşla buluşmalarını sürdürüyor.

Emek Mahallesi’nde temaslarda bulunan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a esnaf ve vatandaşlar ilgi gösterdi. Esnafı tek tek ziyaret eden Dündar, müzik aletleri satan bir işyerine girdiğinde sürprizle karşılaştı. Eline aldığı sazla Türkçe ve Kürtçe türküler seslendiren esnafın bu jestine, Başkan Dündar ve beraberindekilerde tempo tutarak eşlik etti.

Türkülerin Kürtçe ve Türkçe seslendirildiği ziyarette Başkan Dündar, “Bursa, tarihi ve kültürel mirasın yanında, farklı medeniyetleri bünyesinde barındıran, dünyanın ve Anadolu’nun pek çok yerinden göç etmiş insanların bir arada yaşadığı, farklı motiflerin harmanlandığı bir kent. Biz birlikte Osmangazi’yiz, birlikte Bursa’yız. Farklı dillerin konuşulduğu, farlı inançların özgürce yaşanabildiği, tek bayrak altında toplanmış insanlar olarak, biz birlikte Türkiye’yiz. Osmangazi Belediyesi olarak, etnik ve dini kimliğine bakmaksızın, insan odaklı hizmetlerimizi bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sürdüreceğiz” dedi.

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 19:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0