Amcasının ağzından First Lady Sare Davutoğlu

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu’nun Eskişehir’de yaşayan amcası Salih Özgür (84), First Lady Davutoğlu’nu anlattı.

Amcasının ağzından First Lady Sare Davutoğlu
banner98
 Hamamyolu Caddesi Örücüoğlu Apartmanı’nda eşi Hayrünnisa Hanım (78) ile birlikte yaşayan amca Salih Özgür, dün akşam evlerine gelen Ahmet Davutoğlu ve Sare Davutoğlu’nun ziyaretine ilişkin konuştu. Amca Özgür, “Sare Davutoğlu, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte geldi. Oturduk kendi aramızda biraz muhabbet ettik. Sonra siyasete döndük. Ahmet Davutoğlu, 'şöyle olacak, böyle olacak' diye bir sürü şeyler anlattı. Fakat Sare o kadar konuşmadı. “Amcam” dedi, sarıldı. Daha sonra koyuverdi ve ağladı. Sare, benim ve yengesinin elinde büyüdü” dedi. 

“SARE ADINI BABAANNESİNDEN ALDI” 

“Sare’nin yüreği melek gibidir, çok hanımdır” diyen Özgür, “İş görür, herkese yardımcı olmaya çalışır. Sare’nin adı da benim annemin adıdır. Yani Sare adını babaannesinden almıştır. Eskişehir’e her geldiğinde de ziyaretimize mutlaka gelir. Bize uğramadan Eskişehir’den ayrılmaz” diye konuştu. 

“AHMET DAVUTOĞLU DA SARE DAVUTOĞLU DA MELEK GİBİ İNSANLARDIR” 

“Başbakan Ahmet Davutoğlu’ndan veya Sare Davutoğlu’ndan ülkeyle veya Eskişehir’le ilgili talebiniz oldu mu?” sorusuna ise amca Özgür, şöyle yanıt verdi: 

“Hayır bulunmadım ve bulunmam da. Gereken yapılıyor. Onlar benden evvel her şeyi düşünürler. Benim düşünemediğim şeyleri onlar çok güzel düşünür. Sare olsun, Ahmet Davutoğlu olsun. Yani akşamki konuşmasını da duydunuz mu, duymadınız mı bilmiyorum. “Ben Eskişehir’in damadıyım. Konyalıyım ama Eskişehir’in damadıyım. Ben de bir Eskişehirli oldum” dedi. Yani Ahmet Dautoğlu da iyi çocuktur, ama kızımız Sare ondan daha melektir. Allah onları o şekilde birleştirmiş, melek gibi insanlardır.” 

Amca Özgür, Tayyip Erdoğan’dan sonra Ahmet Davutoğlu’nu Cumhurbaşkanı olarak görmek istediklerini de sözlerine ekledi.  

Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 17:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0