İnegölspor Frene Bastı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarının son iç saha maçında konuk ettiği Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kalarak iki kritik puan daha kaybeden İnegölspor, son üç haftadaki 7 puan kaybı ile zirve yolunda eline geçen fırsatları tepmeye devam etti.

İnegölspor Frene Bastı
banner98
 Müsabakayı değerlendiren Kulüp Şeref Başkan Alinur Aktaş, “Kazanmayı çok istemediğimiz ve ikinci yarıya başlarken çok daha rahat edebileceğimiz bir maçı kaçırdık maalesef. Bizim rakiplerimiz olan Bandırmaspor, Hatayspor, Göztepe berabere kaldı ama İnegölspor’da berabere kaldı. Maçın başında 20 dakikada üç gol atabilecek olan İnegölspor bugün tabir yerindeyse beraberliği zor kurtardı. Nasip değilmiş, bundan sonraki maçlara bakacağız. Bu işin 90 dakika olduğunu, ciddiyet gerektirdiğini hiçbir arkadaşımızın unutmaması gerekiyor. İlk 30-35 dakikada çok üstün olan İnegölspor, maalesef yaptığı hatalarla ve gösterdiği esneklikle işi çıkmaza soktu. Hayırlısı olsun diyoruz, yolumuza devam ediyoruz. Önümüzdeki hafta Düzyurtspor’u yenip ikinci yarıya en iyi şekilde başlamak istiyoruz” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARI

Devre arası transfer çalışmaları ile ilgili de bilgiler veren Aktaş, “Devre arasında takviyelerimiz olacak. Zaten takviye gerektiği çok ciddi bir şekilde sırıtıyor. En az 2 ya da 3 oyuncu gerekiyor takımımıza. Görüşmelerde bulunduğumuz isimlerde var. Hocalarımızın bilgisi dahilinde güzel takviyeler yaparız ve ikinci devreye en iyi şekilde başlarız. İnegölspor’un hedefi belli, şampiyon olmak istiyor. Ancak çok talihsiz maçlar kaybediyoruz, rakiplerde kaybediyor, biz de kaybediyoruz. Yoksa çoktan arayı kapatıp öne bile geçebilirdik. Ama nasip değilmiş. Bundan sonraki maçlara bakacağız” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Eşref Güç, “Bizim için talihsiz maç diyebilirim. İlk yarı ayrı, ikinci yarı ayrı bir İnegölspor izledik. Bizim şuandaki en büyük sıkıntımız budur. Kaçırdığımız golleri arıyoruz. Bizim için çok karlı bir hafta olabilir. Rakiplerimizin çoğu berabere kaldı, hatta Sarıyer kaybetti. Geçen hafta berabere kalıp üzüldüğümüz Bugsaş Sarıyer’i yendi. Lig uzun bir maraton ve daha çok sürprizler olacaktır. Bu hafta artık geride kaldı, önümüzdeki Düzyurtspor maçına bakacağız. Takımımız eksik oynuyor, Raif’in olmadığını her zaman dile getiriyoruz. Sadece Raif’e bağlı değil İnegölspor ama şu önümüzdeki haftanın da biran önce bitmesini istiyoruz çünkü biran önce transferi çözerek rahatlayalım. Okan’ın şutunda top direkten döndü, geldi kalemizde gol oldu. İkinci yarı mağlubiyeti hak ettik desek yeri var. Hocaları bizi çözebilseydi zaten buradan galibiyetle ayrılabilirlerdi. Bizim için şuan bir puan kar gözüküyor. Hayırlısı olsun, uzun maraton var önümüzde” diye konuştu.
Teknik Direktör Şaban Yıldırım ise, “Skoru korumaktan ziyade ikinci golü bulmamız gerekiyordu. Eğer atamıyorsak da o skoru korumayı bilmemiz gerekiyor. Biz yolumuzdayız. Biz kaybediyorsak rakiplerimizde kaybediyor. Daha iyi olmak için çalışmalarımız sürüyor. İkinci devrede bazı transfer çalışmalarımız da olacak. Onlarla birlikte ikinci yarıda daha iyi, daha etkili olacağız diye umuyorum. Moral bozukluğunu gerek yok, önemli olan sezon sonunda birinci olabilmektir. Bunun içinde dana çok yolumuz var” dedi.
İnegölspor aleyhine verilen penaltı ve kırmızı kart pozisyonunu da değerlendiren Yıldırım, “Son dakikada Diyarbakır ceza alanı içerisindeki pozisyon bana göre de penaltı değildi, hakemde öyle karar verdi. Rakip 1-0 mağlup, tabi ikinci yarıya biraz daha istekli başlıyor. Bizde bu arada topun arkasına geçmeyi becermeliyiz. Penaltı ve kırmızı kart ile birlikte kazanma istediğimizi sürdürürken, skoru korumakta bir yandan düşündüğümüz şeydi. İlk yarım saatte bulduğumuz pozisyonları değerlendirmemiz ya da o yarım saatteki baskıyı biraz daha artırmamız, 60-70 dakikaya çıkarmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 08 Aralık 2014, 17:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0