Tarafsız Gazeteciler Derneği Kahvaltıda Buluştu

Tarafsız Gazeteciler Derneği (TGD) düzenlediği kahvaltı programı ile üyelerini bir araya getirdi. Dernek Başkanı Necmi İnce ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu etkinlikte mesleğin sorunları masaya yatırıldı.

Tarafsız Gazeteciler Derneği Kahvaltıda Buluştu
banner98
 Kurulduğu günden bugüne gazetecilerin sorunlarını gündeme getirmek, meslek mensupları arasındaki birlik beraberliği sağlama hedefi ile yoluna devam eden Tarafsız Gazeteciler Derneği (TGD) olağan genel kurulunun ardından düzenlediği kahvaltı programı ile yönetim kurulu üyeleri ile bir araya getirdi. Beyleroğlu Mesut Usta restoranda gerçekleşen kahvaltıda konuşan TGD Başkanı Necmi İnce, yerel medya çalışanlarının karşılaştığı zorluklar ve yaşadıkları sorunları dile getirdi. Dernek olarak kuruluş amaçlarının; medya çalışanlarına hangi kurumda çalıştıklarına bakmaksızın eşit mesafede yaklaşarak yanlarında olmak olduğunun altını çizen İnce, “Meslek emekçilerini bir çatı altında toplayarak birliğin sağlanmasını istiyoruz. Sen öylesin, böylesin, çakmasın gerçeksin gibi yakıştırmaları yapmadan yolumuza devam ediyoruz. Tüm meslektaşlarımız derneğimize davetlidir” dedi. 

‘HERKESE KUCAK AÇTIK’

Dernek olarak ilk olağan genel kurullarını geliştirdiklerinin altını çizen İnce, “Bundan sonra yapacağımız çok iş var. Bu derneğin kurulması kolay olmadı. Çok eleştiriler aldık. Tarafsız gazeteciler mi olur ki gazetecilik mesleğinde, meslektaşlarımızın aslında olmazsa olmaz ilkesi tarafsızlıktır… ama biz Bursa için yeri geldi taraf olduk işte Türkiye için taraf olduk, ülkeye yapılan hizmetler için taraf olduk. Yanlış giden olayların diğer tarafında olduk. Şimdilik 50 üyemiz. Fakat bu sayı gün geçtikçe artacaktır. Bizler basın sektöründe çalışan herkese kucak açtık. Hiçbir ayrım yapmaksızın herkesi aramızda görmek istiyoruz” dedi. Konuşmaların ardından dernek üyeleri mesleğin sorunları ve çözüm yolları hakkında fikir alışverişinde bulundu. 
Tarafsız Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Asil Üyeler        
Yedek Üyeler

Necmi İNCE Mesut ÇAKTI
Erdal ŞAHAN         Ömer Küçükkaya
Fatmanur Beken Mehmet Vanlıoğlu
Erkan Karaoğlu         Murat Sevinç
Boybey Çelik          Sinan Çetinkaya 

DENETLEME KURULU 
ASİL ÜYELER      YEDEK ÜYELER

Orhan KAPLAN      B. Bertan Aras
Muharrem Karabulut      Ali Sünlüklü
Meryem Avcı
Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2015, 11:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0