banner102

TGC Bursa Temsilcisi Sertalp Oldu

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Bursa temsilciliğine Ekometre Gazetesi Sahibi Ali Kenan Sertalp atandı.

TGC Bursa Temsilcisi Sertalp Oldu
 14 yıldır yayınlanan Ekometre Gazetesi'nin ve dört haber portalının Genel Yayın Yönetmenliğini sürdüren Ali Kenan Sertalp; "Üyesi olduğum Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu'nun bu teklifini Başkanımız Turgay Olcayto bana ilettiğinde gurur duydum ve memnuniyetle kabul ettiğimi kendilerine ifade ettim. 1946 yılında kurulan ve Sedat Simavi, Cevat Fehmi Başkut, Burhan Felek, Nezih Demirkent, Necmi Tanyolaç ve Nail Güreli gibi duayen gazetecilerin başkanlık yaptığı Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'ni Bursa'da temsil etmekten onur duyuyorum" diye konuştu.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 3 bin 800 ü aşkın üyesi bulunuyor. İstanbul Cağaloğlu’ndaki binasında faaliyetini sürdüren TGC nin, dünyada az sayıda olan bir de Basın Müzesi var. Kütüphanesinde 25 bini aşkın eski ve yeni yazılı kitabın üç bini iletişim alanındaki eserlerden oluşuyor. Gazete koleksiyonları ve tüm eserler araştırmacıların istifadesine açık bulunuyor. Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin etkinlikleri arasında kitap yayınları önemli bir yer tutuyor. Bugüne dek çıkarılan 57 kitap, hem meslektaşların, hem de iletişim öğrencilerinin yararına sunuldu.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ayrıca yürüttüğü bir kampanya ile adını taşıyan Sefaköy’deki sekiz yıllık ilk öğretim okulunu hayata geçirdi. Okul 18 derslikli ve 308 öğrencisi bulunuyor.
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner103

banner108

google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0