Öğrenci Ve Velilere Madde Bağımlılığı Konferansı Verildi!

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, öğrenci ve velilere madde bağımlılığının zararları anlatıldı.

Öğrenci Ve Velilere Madde Bağımlılığı Konferansı Verildi!
banner98
Mudanya Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Klas Spor Kulübü iş birliği ile düzenlenen konferansta madde bağımlılığının zararları anlatıldı. Yeşilay Haftası münasebetiyle Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Sigara, alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığına hayır” konulu konferansta, öğrenciler ve velilere madde bağımlılığının zararları hakkında bilgiler verildi.
Sabah öğrencilere, öğleden sonra ise velilere verilen konferansa Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ve TUBİM İl Temsilciliğinde görevli polis memurları konuşmacı olarak katıldı. Zararlı maddelerin insanın önce sağlığı ve yuvasını, daha sonra cebindeki parasını yok ettiğini ifade eden yetkililer, öğrencileri zararlı alışkanlıklardan ve kötü arkadaşlardan uzak durmasını istedi. Çevre ve merakın madde bağımlılığının en önemli sebebi olduğuna dikkat çeken yetkililer, çocuklardan ailelerinde sigara içenler için ‘171 Sigara Bırakma Hattı’ndan randevu almalarını istedi.
Konferansın öğleden sonraki bölümünde ailelere seslenen yetkililer, çocukların kötü alışkanlıkları ailede gördüğünü ve merak ile başladığını söyledi. Ailelerin çocukların yanında sigara, içki içmemeleri gerektiğinin altını çizen yetkililer, anne ve babaları da zararlı alışkanlıkları bırakmaya davet etti.
Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2014, 16:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER
google.com, pub-5727224107962425, DIRECT, f08c47fec0942fa0